Somlói BORszágjárás - három város, 14 pincészet, 42 bor

Borászportál
2011. október 12., 16:22


Tizennégy somlói pincészet 42 borát kóstolhatjátok meg októberben három városban. Szegedre, Debrecenbe és Budapestre hozzák a legjobb nedűket. Ahogy a szervezők mondják, „most a Hegy megy Mohamedhez”.
Somlói BORszágjárás - három város, 14 pincészet, 42 bor
 
Bogdán Birtok, Csordás - Fodor Borház, Dénes Hegybirtok, Fazekas András, Finos Trans Kft. - Fekete Béla, Györgykovács Imre, Kolonics Károly, Kreinbacher Birtok, Laposa Családi Pincészet, Spiegelberg István, Szent Ilona Borház, Takács Lajos - Hollóvár Pince, Tornai Pinészet, Várkapitány Pince.
Debrecenben a MODEM-ben október 22.-én, Budapesten október 27-én a Festetics Palotában, Szegeden pedig október 29-én a Móra Ferenc Múzeumban találkozhattok a somlói borokkal.
 
FONTOS!
Mind a három helyszínen más időpontban kezdődik a program, ezért a www.borszagjaras.hu oldalon vagy a Facebook oldalon tájékozódjatok!
Nem árt már most jelentkezni, mert a Dr. Mészáros Gabriella előadására csak az első 50 főt tudják fogadni.
Program:
„Amit a Somlóról tudni kell” – Dr. Mészáros Gabriella
Megnyitó
Borkóstolás
Zárás előtt sorsolás: "Ki nyeri a somlói borcsomagot?"
Jegyvásárlás a helyszínen és a www.borszagjaras.hu oldalon. Jegyek elővételben 3900 Ft, a rendezvények hetében 4900 Ft-ba kerülnek. Kóstoló poharat biztosítanak, amelynek bérleti díja: 1000 Ft.
A vendégek a rendezvény ideje alatt a borokon kívül a Magyar Sajtmíves Céh tagjainak sajtkollekcióit és további különlegességeket is kóstolhatnak.
Szervező: Magyar Kézműves Borok Kft. Projectmenedzser: Somlói Tavasz Egyesület. Támogató: Agrármarketing Centrum. Készült a Nemzeti Bormarketing Program támogatásával.
Somlói BORszágjárás - három város, 14 pincészet, 42 bor
Somlói BORszágjárás - három város, 14 pincészet, 42 bor
Winelovers borok az olvasás mellé