Budavári Borfesztivál - középpontban a bor és a nő

Borászportál
2013. július 31., 12:19


Budavári Borfesztivál - Szép, mindig szép, mindig másért szép, és együtt gyönyörű igazán. E gondolat – az idei Borfesztivál mottója – kifejezi mindazt, amiért ebben az évben kiemelt figyelem fordul a szebbik nem felé a borkészítésben. Istennek hála, mára rengeteg palack kiváló bor megszületése és piacra kerülése fonódik össze tehetséges hölgyek nevével.
 
A hölgyek akár szem előtt vannak, és nevük egybeforr az általuk képviselt pincészettel, akár a háttérben végeznek szinte észrevehetetlen, mégis felbecsülhetetlen munkát, mindig bájt, eleganciát, női finomságot, és ha kell, férfiakat megszégyenítő tartást és állhatatosságot visznek egy-egy pince életébe.

A Budavári Borfesztiválon a szervezők örömmel köszöntik a nőket és számos kiváló programmal várják természetesen a férfi látogatókat is!

Keresd a hölgy kiállítókat és boraikat a Borfesztiválon!

  • A fesztivál beharangozó kiadványaiban és a Kiállítói Katalógusban külön listában szerepelnek a résztvevő hölgyek, és egy, az ő személyükhöz, vagy az általuk képviselt pincészethez köthető bort is ajánlanak a látogatóknak.
  • A fesztiválon megkülönböztető emblémát helyeznek el a standfelirat mellett.
  • Az Oroszlános udvarban közös „Bor és Nők” standot és egy kis színpadot állítanak fel, amely a fesztivál teljes ideje alatt várja az érdeklődőket. A standon a hölgy kiállítók egy-egy borát lehet majd kóstolni, és maguk a hölgyek is feltűnnek majd személyesen, hogy a borokról meséljenek.
 
 
  • A közös stand és a kis színpad napközbeni programjainak házigazdája a Pannónia Női Borrend lesz, melynek tagjai számtalan színes programmal készülnek a fesztiválra. Egyebek mellett beszélgetéseket szerveznek a borászatok női képviselőivel, megszólaltatnak népszerű művészeket a nők által készített borokról, kvíz játékokat szerveznek a borfesztivál vendégeivel, ahol a közös standon megjelenő pincészetek borait vihetik haza a szerencsések.
  • A főbejáratnál elhelyezett óriás kivetítőn a látogatók megtekinthetik hölgy a kiállítók bemutatkozó kisfilmjeit, és a Bor TV által velük készített interjúkat.
  • Keresd a fesztivál okostelefon alkalmazásában a hölgy kiállítók standjait érintő bortúrákat, ismerd meg ezeket a nagyszerű nőket és boraikat!
  • A fesztivál minden napján minden nap az első 2000 hölgy látogatónak ajándékkal kedveskedik a Helia-D.

További részleteket és a fesztiválon kiállító női borászok listáját itt találhatod!
Winelovers borok az olvasás mellé