Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKvízekBorlexikon

Ez a gesztenye tortácska fogta kézen a vörösborokat

Ez a gesztenye tortácska fogta kézen a vörösborokatGesztenye, meggy és egy kis piskóta: ismét igen finomat varázsolt a Zila Cukrászda a Bordó Blend Nagy Bordói Kóstolóra, melynek a Corinthia Budapest adott otthont.

Olaszrizling és desszert, almás megközelítésben

Olaszrizling és desszert, almás megközelítésben  Az idei Olaszrizling Október Nagy Olaszrizling Kóstoló rendezvényre a Zila Cukrászda ismét elkészítette az esemény süteményét, ez alkalommal egy zöldalmás joghurt szeletet. Mint eddig is, a sütemény most is a rendezvény központi borához készült, szezonális alapanyagokból.

A sütemény, amely rozé pezsgőért kiált

A sütemény, amely rozé pezsgőért kiáltA Winelovers tematikus kóstolóinak aktuális állomására, a Nagy Pezsgő Kóstolóra a Zila Kávéház – Krisztina Cukrászda egy különlegeséggel készült. A Testa Rossa kockát a pezsgőkre fókuszálva kifejezetten az eseményre álmodták meg.

Desszert mellé kékfrankos? Ha nem kóstolom, magam sem hiszem!

Desszert mellé kékfrankos? Ha nem kóstolom, magam sem hiszem!A Kékfrankos Most rendezvénysorozat Nagy Kékfrankos kóstolóján a vendégek ismét megkóstolhatták a Zila Cukrászda kizárólag erre az eseményre, a kékfrankosok tiszteletére megalkotott desszertjét.

A sütemény, amely méltó párja a Tokaji aszúnak

A sütemény, amely méltó párja a Tokaji aszúnakIgazi különlegességgel készült a Zila Kávéház az idei Tokaj Grand kóstolóra, ahol a témához passzoló Tokaji aszú kockával kerülhetett intim viszonyba a nagyérdemű.

A bor és a sütemény különleges találkozása

A bor és a sütemény különleges találkozásaBorokat "édes köntösben" ilyen formában ritkán kínálnak, de Budapesten erre már másodszor került sor idén. Zila László és csapata két olyan süteményt is alkotott a közelmúltban, melyet a borkedvelők nemrégiben kóstolhattak meg.

Süteménybe került az egri csillag

Süteménybe került az egri csillagÉdes élet - A Magyar Borok Bálján a 2010-ben megszületett új borkategória, az egri csillag volt az év vendégbora. Néhány héten belül debütál az új évjárat az egri fehér cuvéeből, amelyet a borbál vendégei egy sütemény ihletőjeként és alapanyagaként is kóstolhattak.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 17.

Rajnai rizling nagykóstoló

Tóth Ferenc Pincészet, EgerTóth Ferenc Pincészet, Eger
BorkóstolóBorkóstoló
02. 14. - 12. 31.

Tokaji aszú borkóstoló élmény 6 tokaji aszú évjárattal

Holdvölgy Experience, MádHoldvölgy Experience, Mád
BorkóstolóBorkóstoló
12. 03. - 12. 31.

Télen is élménydús a Badacsonyi borvidék

Badacsonyi borvidék, BadacsonyBadacsonyi borvidék, Badacsony
KulturálisKulturális
12. 29.

Sparkling Night

InterContinental Budapest, BudapestInterContinental Budapest, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
03. 21.

Winelovers Grand

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorgálaBorgála
Fröccs
december 15.
A sóhajtás művészete – az elegáns pezsgőnyitás
A sóhajtás művészete – az elegáns pezsgőnyitás
december 15.
Magyarok és a bor: hagyomány, ízlés és élmény vezérli a fogyasztást
Magyarok és a bor: hagyomány, ízlés és élmény vezérli a fogyasztást
december 05.
Egri borász az „Év bortermelője 2025” győztese
Egri borász az „Év bortermelője 2025” győztese
október 27.
Már csak egyetlen borvidékünkön nem mutatták ki a szőlő aranyszínű sárgasága betegséget
Már csak egyetlen borvidékünkön nem mutatták ki a szőlő aranyszínű sárgasága betegséget
október 24.
Október 24. Champagne Day - Ezen a napon válaszd Te is a pezsgőt!
Október 24. Champagne Day - Ezen a napon válaszd Te is a pezsgőt!
szeptember 02.
Jegyezd elő szeptember 24-ig a Winelovers 100 magazint és nyerj!
Jegyezd elő szeptember 24-ig a Winelovers 100 magazint és nyerj!
augusztus 28.
„Sparkling Central-Europe” - Etyeken lesz a pezsgővilág közepe szeptember 5-én
„Sparkling Central-Europe” - Etyeken lesz a pezsgővilág közepe szeptember 5-én
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás