Fröccs

Mi várható a gasztronómiában 2015-ben?

Január 18. 08:27
A hvg.hu-n megjelent egy gasztronómiai trendet boncolgató cikk. A 2015-ös előrejelzés egy része 1300 amerikai séf megkérdezésével készült el. Melyből kiderült, hogy idén is fontosak lesznek a helyi, egészséges és természetes alapanyagok. Az írásban kifejtik még a blogok és portálok jelentőségét, valamint az elkészítési eljársok trendjének alakulását is.

Ismerd meg a Pannonhalmi Szent Márton Borrendet!

Január 16. 15:50
Készült egy kisfilm a Pannonhalmi Szent Márton Borrendről. Segítségével mindenki megismerheti a borrend céljait, ízelítőt kaphat kiemelt rendezvények hangulatából.
 

Megérte érlelni?

Január 16. 10:09
Ezt a kérdést teszi fel a Művelt Alkoholista tegnapi posztjában, amelyben négy borról esik szó, amelyek jó ideje a borhűtőben fekszenek. Vajon megérte érlelni a Károly Róbert Pincészet 2008-as Kőlyuktető kékfrankosát, a 2008-as Feind Shirazt, a 2009-es Cecchi Chiantit és a 2011-es Laposa Kéknyelűt?