Vendéglátás - Akció - Gasztronómiai - Az Étterem Hét számos külföldi országban már bejáratott, népszerű eseménynek minősül, amely tavaly óta hazánkban is megrendezésre kerül. A lényege, hogy a vendég a budapesti TOP éttermekben, mindenhol 3000 Ft-os egységáron étkezhet, tokkal-vonóval, szervízdíjjal együtt. A sikeres programhoz idén 51 vendéglátóhely csatlakozott.
Étkezni egy igazán jó minőségű budapesti étteremben általában drága, kivéve a budapesti Étterem Hét ideje alatt. Kiss Zoltán, a programnak a virtuális térben platformot adó DiningCity.com kapcsolattartója a Borászportálnak elárulta, a tavaly résztvevő 31 étteremhez idén 20 további fővárosi étterem csatlakozott, köztük olyan éttermek, mint az Aranyszarvas bisztró, a Bambuszliget japán étterem, Gepárd és Űrhajó Bolyki borbisztró és a Pavillon de Paris francia étterem. A tavalyi program keretében megvalósult magas résztvevői szám (5000 fő – a szerk.) jelzi, hogy a budapesti lakosság körében fennáll az igény TOP éttermekben történő étkezésre elérhető áron – mondta Kiss.
A cikk a hirdetés után folytatódik!
Az Étterem Hét-re kizárólag a
www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni február 29-től egy úgynevezett real time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel. Ez a program pontosan számon tartja azt, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre a vendégek számára, mivel a résztvevő éttermek előre meghatározzák, hogy a program keretében összesen hány vendéget tudnak fogadni az Étterem Hét menüire.
Panoráma Citadella
A vendég az étterem és dátum kiválasztása után rövidesen visszaigazolást kap emailben a foglalás sikerességéről. Fontos, hogy telefonos és személyes asztalfoglalás nem elfogadott a program keretében. Tavaly a legnevesebb éttermekben minden fenntartott helyet lefoglaltak az érdeklődők már az első napokban – árulta el Kiss Zoltán.
A helyek korlátozott számban vehetőek igénybe, hiszen a minőségi vendéglátás biztosítása továbbra is fő cél. Éppen ezért érdemes a foglalási időszak elején körültekintően átnézni az éttermek kínálatait, hogy a kulináris élményben minden érdeklődőnek a preferált étteremben legyen része.
Az Étterem Hét programban résztvevő éttermek:
220 éves pinceétterem; Abszint étterem; Aranyszarvas bisztró; ARAZ étterem; Bambuszliget japán étterem; Bohémia bisztró; Café Dorottya; Carne di hall; Centrál Kávéház; Chess étterem; Chelsea étterem; Citadella Panoráma étterem; Clock café & étterem; Fuji japán étterem; Gellért söröző; Gepárd és Űrhajó Bolyki Borbisztró; Haxen Király étterem; Hunyadi étterem; Jardinette étterem; Kaeng Som Tom Yum Thai Étterem; Kaltenberg sörház és étterem; Karma Café; Kárpátia étterem & söröző; Kéhli étterem; Kheiron étterem; Kisbuda Gyöngye Halétterem; Krízia olasz étterem; Lajos Király étterem; Manna Lounge&Étterem; Mezcal Mexikói étterem; Millenium da Pippo étterem; Náncsi néni vendéglője; Olive’s étterem (Radisson Blu Béke Hotel); Pavillon de Paris; Peppers! Mediterranean grill (Marriott Hotel); Premium café és étterem; Princessin (Residence Baron Hotel); Puskás Pancho Sport Pub; Remiz kávéház és söröző; Riso Ristorante & Terrace; Robinson étterem; Rozmaring kertvendéglő; Ruben étterem; Symbol Italian Fusion Restaurant; Spirit étterem; Vak Varjú étterem (Pest); Vak varjú étterem (Buda); Zazu Cafe; Zorbas Taverna; Zsindelyes Étterem és Pálinkaház.
|