Megújult és támogatja az online vásárlást a Gróf Buttler honlapja

Borászportál
2013. május 13., 14:52


Webshop - Immár az online borvásárlást is támogatja az egri Gróf Buttler borászat megújult honalapja. Az oldalon mindent megtudhatnak az érdeklődők a pincészetről, az általuk előállított borokról és arról is, hogy aktuálisan milyen rendezvényeken találkozhat velük a közönség.
Megújult és támogatja az online vásárlást a Gróf Buttler honlapja
 
Megújult és támogatja az online vásárlást a Gróf Buttler honlapja


A Gróf Buttler Borászat 36 hektáron gazdálkodik az Egri borvidéken. Két eltérő karakterű termőterületről szüretelik a szőlőt, amelyből a borokat készítik. A Szarkás-tető egy riolittufa alapú termőterület, amely kiváló érést biztosít az ott termesztett szőlőnek. A talaj ásványossága vezető karakterként köszön vissza a borokban, ezzel is növelve a Szarkás-tetői borok komplexitását. A Nagy-Eged-hegyen művelt szőlők nem mindennapi borokat adnak. Minőségüket jórészt annak a fantasztikus termőterületnek köszönhetik, amelyik egészen 501 méterig emelkedik a tengerszint fölé. Magyarország legmagasabban művelt szőlői ezek. Az egyedi, és semmi máshoz nem hasonlítható ízek a borban a különleges fekvésnek, a szőlő szempontjából ideálisnak mondható talajszerkezetnek és az érést pozitívan befolyásoló mikroklímának köszönhetőek.
 
A borászat megújult honlapja lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők jobban megismerkedjenek a Buttler borokkal, hiszen korrekt leírás található mindről a letisztult, könnyen átlátható weboldalon.

A honlap segítségével könnyű áttelinkteni a szőlők terméhelyeit is, valamint a fotógalériában a pincészet nem mindennapi épületét is megcsodálhatjuk.

Megújult és támogatja az online vásárlást a Gróf Buttler honlapja


A kiváló egri borokat készítő cég új weboldalán mégis talán a legjobb az, hogy immár van lehetőség hírlevélre is feliratkozni, így egész biztosan minden információt elcsíphet kedvenc pincészetéről minden Buttler rajongó.

A hírlevél mellett pedig a webshop az, amely a leginkább megkönnyíti a felhasználók dolgát. A kiválasztott borokat néhány kattintással meg lehet rendelni, és a borászat munkatársai házhoz is szállítják őket. Hogyha pedig valaki személyesen szeretné meglátogatni a pincét, ezt a linket ajánljuk.
Winelovers borok az olvasás mellé