Etyeken az árvíz elleni küzdelemért!

Borászportál
2013. június 06., 14:37


Felhívás - Az Etyeki Piknik programsorozatot szervező Roxer Produkciós iroda tulajdonosa, Rókusfalvy Pál arra kéri a hétvégi Nyári Piknikre kilátogató vendégeket és az ott kiállító borászokat, hogy a lehetőségeikhez mérten támogassák az árvíz elleni küzdelmet. Az adományokkal a Roxer Nagybajcs árvízvédelmi költségeihez kíván hozzájárulni.
 
A Roxer szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelét közöljük:
Kedves Vendégeink, Barátaink!
Hónapok óta szervezzük a régió egyik legszínesebb, legizgalmasabb rendezvényét az Etyeki Pikniket, amit ezen a nyári hétvégén, június 8-9-én tartunk. A Piknik összes kulturális, gasztronómiai, sporteseménye a közönség számára már hagyományosan ingyenesen, belépőjegy nélkül látogatható.
Sajnálatos egybeesés, hogy ezen a hétvégén az ország egy része az árvízzel küzd, amihez mi is szeretnénk minden tőlünk telhető segítséget megadni. Gyűjtést szervezünk a Piknik egész hétvégéjén, amihez megkérünk minden résztvevőt, kiállítót, borászt, látogatót, hogy lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá. Kollégáink az információs pontokon nyújtanak tájékoztatást és technikai segítséget az adományozáshoz.
Az összegyűjtött pénzzel az épp rendezvényünk idején tetőző, egyik legkisebb, mindössze 1000 lakosú település, a Győr-Moson-Sopron megyei Nagybajcs árvízvédelmi költségeihez szeretnénk hozzájárulni, nekik ajánljuk a hétvége összes adományát.
Kérjük Ön is segítse kezdeményezésünket!
Rókusfalvy Pál