Tarolt az Nyári Etyeki Piknik

Borászportál
2013. június 11., 08:57


Fesztiválmérleg - Június 8-9-én Etyeken, az Újhegyen és a Szépvölgyben a lecsó és a rozé jegyében rendezték meg a harmadik, a Nyári Etyeki Pikniket. A rendezvény nagy sikerrel, mintegy tízezer látogató jelenlétében zajlott.
Tarolt az Nyári Etyeki Piknik
 
Tarolt az Nyári Etyeki Piknik
.
A Nyári Etyeki piknik résztvevői megkóstolhatták a legfinomabb rozé borokat, számos gasztronómiai élmény közül válogathattak, A Bohemian Betyars, Rakonczai Imre és a Fonó Présház koncertjeit is meghallgathatták és emellett még számos kulturális, zenei és gyermekprogram közül választhattak.
 
Etyeken az árvíz elleni küzdelemért

Sajnálatos egybeesés, hogy ezen a hétvégén az ország egy része az árvízzel küzd, amihez a szervezők is szeretnének minden tőlük telhető segítséget megadni, ezért az Etyeki Pikniken gyűjtést szerveztek, ezúton pedig köszönetüket fejezik ki a résztvevők, kiállítók, borászok, látogatók támogatásáért. A befolyt összeggel a Győr-Moson-Sopron megyei Nagybajcs község árvízvédelmi költségeihez járulnak hozzá.

A BorÁszok – Magyar Országgyűlés barátságos labdarúgó mérkőzést is egy későbbi időpontra halasztották, ugyanis a Magyar Országgyűlés válogatottjának tagjai a hétvégén is az árvízi munkálatokban vesznek részt.
 
A most hétvégi esemény a Pincefesztivál és a Kezes-lábos továbbfejlesztésének szánt Etyeki Piknik rendezvénysorozat harmadik állomása volt, ezentúl minden évszakban várják a látogatókat az Újhegy és a Szépvölgy pincészetei különleges programokkal. A következő (őszi) Etyeki Pikniket szeptember 7-8-án rendezik meg, akkor a szüret lesz a középpontban.

www.etyekipiknik.hu
www.facebook.com/etyekipiknik