Újdonságok az Angyal Borászat és Szőlőbirtokon

Borászportál
2014. január 09., 15:37


Fejlesztés - A karácsony és szilveszter között számos újdonsággal gazdagodott a Tokaji borvidéken, Rátkán található Angyal Borház felszereltsége. A pincészettel és boraikkal idén is számos fesztiválon, rendezvényen találkozhatnak a vendégek.
Újdonságok az Angyal Borászat és Szőlőbirtokon
 
Újdonságok az Angyal Borászat és Szőlőbirtokon


Az újdonságok között elsőnek az egy méter széles látványkandallót említenénk,amely köré előszeretettel ülnek esténként a szállóvendégek egy pohár bor kíséretében. A kóstoló és étkező terem teljesen új székeket és asztalokat kapott, mely alkalmassá tette a termet 60 fő kényelmes leültetésére. Elkészült a 6 méternél is hosszabb beépített svédasztal, mely szintén a vendégek minőségi kiszolgálását hivatott segíteni.

A pincébe új tölgyfa padok és asztalok várják a kóstolni vágyókat, jelenleg 70 férőhellyel. Megérkeztek kovácsoltvas bortrezorok is, amelyek egy csodálatos kovácsoltvas csillárral a kör pinceteremben kapnak majd helyet.
 
A pincészet a programkínálatát is kibővíti. Újdonság lesz a „Maratoni borkóstoló”, ahol a palackos és hordós tételek mellett számos, már muzeális bornak számító aszút és szamorodnit kóstolhatnak meg a látogatók. Az igények azt mutatják, hogy a vendégek a még friss újborokból szeretnének hazavinni, melyeket a kóstolón megízleltek, de nem kaphatóak az áruházakban. Ennek az igénynek eleget téve februártól három féle borból lesz lehetőség a pincénél vásárolni lédig kiszerelésben: furmintból, hárslevelűből és sárgamuskotályból.

Az Angyal borászat 2013 második felétől egyre több rendezvényre, kóstolóra, kiállításra igyekszik eljutni, aminek a célja termékeik megismertetése széles körben és ez által a szállás szolgáltatás népszerűsítése.

2014 első negyedében az alábbi rendezvényeken találkozhatunk az Angyal Borászattal:

  • 2014.február 6. Furmint Február Budapest
  • 2014.február 15. Borjour Magnum Millenáris Budapest
  • 2014.február 28.-március 2. Vince Budapest 2014.
  • 2014.február 27.-március 2. Utazás 2014. Hungexpo
 
Winelovers borok az olvasás mellé