A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Több mint bor és szóda: életfilozófia - Fröccskisokos kezdőknek és haladóknak
“Ne csak egy legyen a sok közül, hanem felkapott és szexi bor legyen”
Szilveszter Tokaj-Hegyalján: ünnepi hangulat és borvidéki varázs
Hogyan lesz egy jó borból még jobb élmény? Úgy, ha értjük is, mi van a poharunkban!
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló