A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Karácsonyi toplista – ünnepi ital- és élményajánló borkedvelőknek és párlatrajongóknak
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
A szüret művészete: a Balaton mikroklímája és a bor minőségét meghatározó döntések
A világ legidősebb italainak nyomába eredtünk
Óriási a baj a szőlőkben - Mi lesz így a bio borászatokkal?
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló