Tarolt a Törley

Borászportál
2012. május 18., 11:23


Borverseny - A Törley cégcsoport minden benevezett mintájával elhozott valamilyen érmet a nemrég lezajlott XIV. Országos Takarékszövetkezeti Borversenyen.
Tarolt a Törley
 
Budapesten április 3-4. között, 14. alkalommal került megrendezésre az Országos Takarékszövetkezeti Borverseny. A borok bírálói ez évben is a szakmából kerültek ki, neves borászok, nemzetközileg is elismert szakemberek. Összesen 151 érmet osztottak ki (1 nagy arany, 34 arany, 41 ezüst és 75 bronz).
A törley cégcsoport alábbi termékeit díjazták:
A versenyen idén aranyérmet szereztek a Hungaria Irsai Olivér Doux, a 2009-es évjáratú François President Pinot Noir Rosé Brut és a Chapel Hill Sparkling Chardonnay Brut pezsgők.
Ezüstéremmel tűntették ki a Hungaria Grande Cuvée Brut pezsgőt, valamint a 2008-as évjáratú György-Villa Collection Villányi Cabernet Sauvignon bort.
Bronzérmes lett, a 2011-es évjáratú György-Villa Collection Etyeki Sauvignon Blanc és Pázmándi Juhfark, valamint a 2009-es évjáratú György-Villa Collection Pázmándi Syrah és a 2011-es évjáratú Szent István Korona Etyek-Budai Irsai Olivér.
A verseny díjazott pincészetek és termékeik teljes listája innen elérhető.
 
Winelovers borok az olvasás mellé