Száz család koccinthat Szilveszterkor a Borászportállal

Borászportál
2012. november 05., 15:37


Idén 100 családnak a Hungaria Pezsgőpincészet, a Borászportál és a Szilveszter.hu viszi a pezsgőt a szilveszteri koccintáshoz. A játék során 2012. november 4. és december 23. között a Borászportál naponta 2-2 palack pezsgőt sorsol ki a játékosok között, akik még azt is kiválaszthatják, hogy a Hungaria Pezsgőpincészet választékából mely tétellel szeretnének koccintani az év utolsó napján!
Száz család koccinthat Szilveszterkor a Borászportállal
 

Az 1955-ben alapított budafoki Hungaria Pezsgőpincészetben csak klasszikus, palackban erjesztett és érlelt kiemelkedő minőségű pezsgő készül. A klasszikus pezsgők kínálatában ez garantálja a Hungaria Pezsgőpincészet piacvezető szerepét, melynek pezsgői egy exkluzív világot jelenítenek meg.

De lássuk azt, milyen pezsgőket választhatnak a játékban részt vevők:

  • A Hungaria Extra Dry a magyar gasztronómia vezető pezsgőmárkája. A gondosan válogatott alapborok palackban történő erjesztése és az előírtnál hosszabb ideig tartó érlelés biztosítják ezen különlegesen száraz, minőségi pezsgő finom ízvilágát.
  • Hungaria Grande Cuvée Brut – a kiváló alapborok – túlnyomó részben Chardonnay – a klasszikus, palackos erjesztés és a hosszan tartó érlelés adják ennek a különlegesen száraz, minőségi pezsgőnek mind azt az eleganciát és harmóniát, amely minden hozzáértő kedvencévé teszi. Egy elegáns pezsgő, mely illatában és ízében is rendkívül megnyerő.
 
  • Egy ritkaság és különlegesség a klasszikus pezsgők világában a Hungaria Grande Cuvée Rouge Demi Sec, amely egy vörös, félszáraz minőségi pezsgő. A válogatott vörös alapborok, valamint a klasszikus eljárással történő erjesztés és több mint egy éves érlelés biztosítják ennek a pezsgőnek egyedi élményt nyújtó, jellegzetes illat- és zamatanyagát.
  • A Hungaria család egyik legfiatalabb tagja a különlegesen száraz Hungaria Rosé Extra Dry. Elegáns színét, egyedi illat- és ízvilágát, gyümölcsös, harmonikus zamatát, a rosé pezsgőkre jellemző frissességét a nagy szakértelemmel készített alapborok, és a klasszikus eljárás adják.
  • A szőlőfajtára jellemző egyedi, muskotályos illat és ízvilágot rejt a Hungaria Irsai Olivér Doux palackja. A pezsgő üde savainak és cukortartalmának remek egyensúlya, valamint a palackos érlelésnek köszönhető finom élesztősség teszi teljessé a Hungaria Irsai Olivér Doux kínálta élményt.

Játssz a Hungaria Pezsgőpincészet, a Borászportál és a Szilveszter.hu közös játékában, hogy megnyerhesd az általad választott pezsgőt, amelyet december 27. és 30. között el is szállítunk hozzád!
 
Winelovers borok az olvasás mellé