VinCE Budapest 2012, márc. 23-25.

Ahogy a név is jelenti, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). A rendezvényen 150 pincészet állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait, de jelentős szerep jut majd a pálinkáknak a gourmet-termékeknek is. A VinCE számos mesterkurzussal és interaktív workshopokkal és sétálókóstolóval várja az érdeklődőket a Corinthia Hotel Budapestben.
Kiknek szól?
Mindazoknak, akik értékelik a kiváló minőségű borokat, akik pedig ennél fogva minden termékben a különleges minőséget keresik, legyen az péksütemény vagy ásványvíz. A VinCE páratlan élményt kínál az értő borszeretőknek.
Ugyanakkor kihagyhatatlan rendezvény a szakma minden szereplőjének.
– A sommelier találkozhat a borásszal, vele együtt kóstolhat, az így szerzett „sztorikat” pedig hasznosíthatja majd vendégei asztalánál.
– Az éttermek tulajdonosai a legjobbak közül válogathatnak, az egész borlapjukat könnyedén összeállítják egy helyen.
– A borról tanulóknak ez maga a tudás fellegvára.
– A borászok étteremtulajdonosoknak, sommelier-knek, érdeklődő borszeretőknek mutathatják meg boraikat.
– A kereskedők egy helyen találhatják a legjobb minőségű hazai borokat, különös tekintettel az újdonságokra.
– A borimádók számára pedig ez maga a paradicsom, ahonnan nem akarnak majd hazamenni!

Hol rendezik?
Közép-Európában, annak is a nagy bortermelő hagyományokkal rendelkező közepén, Magyarországon. A lüktető főváros, Budapest vonzza a konferenciákat és rendezvényeket – a budepesti fesztiválok és események pedig óriási népszerűségnek örvendenek világszerte. A VinCE 2010 boreseményre érkeztek vendégek a szomszédos országokból, távolabbi európai országokból, az Egyesült Államokból, de még Peruból is. 2011-ben még több külföldi vendégünk volt, az európai országokon kívül volt amerikai, japán és kínai vendégünk is szép számmal.
A város szívében, az Erzsébet körúton elhelyezkedő gyönyörű ötcsillagos Corinthia szálloda pompájával hozzájárul a rendezvény sikeréhez és egyúttal méltó a legszebb borokhoz, a legnagyszerűbb előadókhoz. És nem utolsó sorban: a szálloda óriási rendezvénykomplexuma a legkorszerűbb technikával alkalmas egy nemzetközi rendezvény lebonyolításához.
Órarend
VinCE Budapest 2012, márc. 23-25.
 

Programbontás
VinCE Budapest 2012, márc. 23-25.
 
Jegyárak
A jegykonstrukció egyszerűbb lesz, mint a korábbi években: egy Napi Kóstolójegyre feltétlen szükség lesz, a Kóstolójegy viszont később is bármikor bővíthető mesterkurzusjeggyel, amelyek kurzusonként 2000 és 6000 Ft között mozognak majd. A Napi Kóstolójegy szombatra vagy vasárnapra 8000 Ft / fő, és 11-től 20 óráig lehet vele kóstolni a kiállított borokat.
A jegyvásárlásért kattintson ide.
Időpont és helyszín
2012. március 23-24-25., Budapest - Erzsébet körút 43-49
További info: www.vincebudapest.hu