Tavaszköszöntő borfieszta - Borjour Klasszik Men&Women

A Borjour tavaszköszöntő borfiesztájára 150 vendéget várnak. 75 nőt és 75 férfit... A szokásos havi Borjour Klasszikon (az Alagút tetején, a Manna étteremben, minden hónap első péntek estéjén) ezúttal több extrával is szeretnék a szervezők fokozni a csáberőt.
Lesz például csoki. Meg bor. Sok bor. És ezeken túl még azzal is, hogy pont annyi hölgyet engednek be, ahány urat.

És itt még nincs is vége az akcióknak: a hölgyeknek 40 %-os kedvezményt adnak a belépőből. Az urak között pedig kisorsolnak egy háromnapos wellness hétvégét, a Szidónia Kastélyszálloda felajánlásában! Igen, persze, kétszemélyeset – hogy a nyeremény azonnal felajánlható, megosztható legyen!

Na és hogy melyek lesznek a kiállító borászatok a sétálós, beszélgetős kóstolón? Először is lesz egy szép móri oldal Csetvei Kriszta, Miklós Csabi, a Vécsei és a Geszler pincék boraival. Aztán ott lesz Tokajból a Holdvölgy Pincészet és ifj. Szepsy István, a Szent Tamás rendkívüli boraival. Villányt Tiffán Imre képviseli, a Zwack Izabella Borkereskedés színeiben Légli Géza érkezik Dél-Balatonról, a túlpart borait pedig a Csobánci Bormanufaktúra mutatja meg. Ja, és csokisok a Balaton-partról: az Artis Csokoládéműhely, Füredről!
Több, mint 30 korlátlanul kóstolható bor (plusz csokik) a város leghangulatosabb kóstolóján – már hatodik éve.

Borjour Klasszik Men&Women
Mikor? március 1., 19-22 óra
Hol? Manna Étterem, I., Palota út 17.
Belépő: nőknek: 3000 Ft, férfiaknak: 5000 Ft, mely tartalmazza a borkóstolót a kiállított borokból, korlátlanul, Naturaqua ásványvizet és a Manna étterem borfalatkáit

(Regisztrálni egy mail elküldésével lehet, belépő a helyszínen váltható!)

Regisztráció: info@borjour.hu

(Ha egy valaki több főt regisztrál, kérjük, adja meg hány nő és hány férfi érkezik a csapattal!)