Nekünk a Balaton a Riviéra - balatoni hétvége a Gellértben

Április első hétvégéjén, amikor a Balatonnál és Budapesten is egyre jobban várja mindenki, hogy eljöjjön a nyár, induljon a szezon, a Gellért Hotel naptárat és térképet félretéve a falai közé idézi a nyári Balatont. A Magyar Turizmus Zrt. kampányához kapcsolódva a szálloda szeretné népszerűsíteni a régiót, 50 – 70 kiállítót (bor, gasztro, vízi sportok) hívnak meg válogatás alapján, akikkel együtt be tudják mutatni a Balaton környékére jellemző, sokszínű kínálatot.
A hétvége programja:
Nekünk a Balaton a Riviéra - balatoni hétvége a Gellértben
  • Több mint 50 kiállító – a Balaton legjobb borászai, gasztronómia (kecskesajt, mangalica, szürkemarha, levendulaméz és még sok finomság), kézművesek, vízi sportok, panziók, szállodák és nemzeti park bemutatója a strandon.
  • A strandbüféket a Gellért tölti meg balatoni fogásokkal, finomságokkal. Kóstolás, kortyolás és bevásárlás a pénztáraknál vásárolt zsetonokkal történik.
  • Tombolasorsolás megannyi értékes nyereménnyel.
  • Előadások - Minden, ami Balaton – különféle témájú, de a Balaton régióhoz kapcsolódó érdekességek.
  • Fürdőruha bemutató - Léber Barbara az elismert tervező divatbemutatója álomszép modellekkel „Minden Nőben van valami különleges, amit lehet és kell is hangsúlyozni“
  • Koncert - Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje, sok-sok sláger között a Nekem a Balaton a Riviéra is elhangzik.
  • Videó diszkó - Balatoni nyarak vérpezsdítő diszkójában DJ Smash retro partija várja a vendégeket.

Szenzációs összefogás a magyar gasztronómiában!
Igazi különlegesség, hogy szombaton a Balaton régió 5 legjobb étterme közös, 5 fogásos menüt tálal ebédre és vacsorára borsorral az ínyenceknek. Egyszerre kóstolhatjuk meg 5 kiváló étterem egy-egy fogását.

A Vendéglőben a Chateau Visz Gourmet Étterem – Visz, a Kistücsök Étterem- Balatonszemes, a Söptei Pincészet és Étterem- Csopak, a Trattoria Chianti - Veszprém és a Kővirág Panzió és Étterem - Köveskál séfjei!

Vasárnap családi programokkal, vidámparrkal folytatódik a fesztivál, és a Balaton ízei Sunday brunchon annyit ehetünk, amennyit csak bírunk.

Időpont: 2013. április 6. – 7. szombat - vasárnap
A részletekért a www.nekünkabalaton.hu-ra kattints!