Nőnap a Gusteau-ban Berecz Stéphanie-val, Bott Judittal és Bárdos Saroltával - márc. 8.

MÁD - Nőnap alkalmából A Gusteau Kulináris Élményműhely séfje, Horváth Gábor egy különleges borvacsorára invitálja a tokaji ízek szerelmeseit, melyen Feke Pál színművész is fellép majd. Az est borait a „3 grácia”, Berecz Stéphanie, Bott Judit és Bárdos Sarolta szolgáltatja.
Az Est Bor és menüsora:
Nobilis Pezsgö 2011
A Három Grácia Hárslevelű 2011
  • Krémes zeller snidlinges céklával retekkel
  • Tonhal salsa verdével
  • Házi kolbászkrém tejfölös crostinin
Kikelet Lónyai Hárslevelű 2012
  • Babkrém leves bacon crumble
  • Székelykáposzta
  • Marhanyelv gombával
Bott Határi Hárslevelű 2012 
  • Csicsókás rizottó
  • Paprikásburgonya kolbászmorzsával
  • Csirkemáj krémes polentával
Nobilis Susogó Furmint 2012
  • Tanyasi csirkecomb csicseriborsó salátával és couscous-szal
  • Bárány lapocka sült paprika salátával
  • Marhapofa csontvelővel
A Három Grácia 2012 (édes)
  • Mogyoró mousse cantuccini-vel
  • Mákos "bukta" sabayon-nal
  • Fehércsokis sárgabarack fagyi mandulás keksszel
Időpont: 2014. Március 8. 19:00
Helyszín: Mádi Udvarház, 3909 Mád, Batthyány u. 51.
Részvételi díj: 15.000 Ft (mely tartalmazza a több fogásos vacsorát borkísérettel, ásványvízet és kávét)
Jelentkezni lehetséges:
Telefonon: +36 30 374 06 92;
Részvételi díj: 15000 Ft / fő