MÁD - Nőnap alkalmából A Gusteau Kulináris Élményműhely séfje, Horváth Gábor egy különleges borvacsorára invitálja a tokaji ízek szerelmeseit, melyen Feke Pál színművész is fellép majd. Az est borait a „3 grácia”, Berecz Stéphanie, Bott Judit és Bárdos Sarolta szolgáltatja.
Az Est Bor és menüsora:
Nobilis Pezsgö 2011
A Három Grácia Hárslevelű 2011
- Krémes zeller snidlinges céklával retekkel
- Tonhal salsa verdével
- Házi kolbászkrém tejfölös crostinin
Kikelet Lónyai Hárslevelű 2012
- Babkrém leves bacon crumble
- Székelykáposzta
- Marhanyelv gombával
Bott Határi Hárslevelű 2012
- Csicsókás rizottó
- Paprikásburgonya kolbászmorzsával
- Csirkemáj krémes polentával
Nobilis Susogó Furmint 2012
- Tanyasi csirkecomb csicseriborsó salátával és couscous-szal
- Bárány lapocka sült paprika salátával
- Marhapofa csontvelővel
A Három Grácia 2012 (édes)
- Mogyoró mousse cantuccini-vel
- Mákos "bukta" sabayon-nal
- Fehércsokis sárgabarack fagyi mandulás keksszel
Időpont: 2014. Március 8. 19:00
Helyszín: Mádi Udvarház, 3909 Mád, Batthyány u. 51.
Részvételi díj: 15.000 Ft (mely tartalmazza a több fogásos vacsorát borkísérettel, ásványvízet és kávét)
Jelentkezni lehetséges:
Telefonon: +36 30 374 06 92;
E-mailen: info@gusteaumuhely.com;
vagy a Gusteau weboldalán.
Részvételi díj: 15000 Ft / fő
|