Takler Duó - Takler Ferenc és Takler András borkóstolója a Borháló Liget üzletében, augusztus 6.

Ismerünk pár evidenciát. Olyanokat például, hogy a Nap keleten kel fel vagy a Föld a Nap körül forog. Ezek olyan megkérdőjelezhetetlen dolgok, amiket a szülő nem kezd el magyarázni a gyerekének – abba úgyis csak belekeveredne. Így van és kész! A gyerek ezt fogja megtanulni, az információ kérdések nélkül fog bevésődni a bal agyféltekéjébe. Ezen evidenciák sorához zárkózott fel – már elég régóta - a Takler név és Szekszárd kapcsolata is.
Takler Duó - Takler Ferenc és Takler András borkóstolója a Borháló Liget üzletében, augusztus 6.
Ha Szekszárd, akkor Takler pincészet. Ha Takler Pincészet, akkor Szekszárd. Mi lehet nagyobb megtiszteltetés annál, ha a Takler család egyik tagja személyesen mutatja be a pincészet kiválóbbnál kiválóbb borait? Mondjuk, ha nem egy, hanem két Takler mutatja be a borokat. Ezen a minden bizonnyal emlékezetesnek ígérkező estén apa és fia, Takler Ferenc és Takler András fogja velünk Szekszárdot megkóstoltatni folyékony formában.
A kóstolón felszolgált borok:
  • Fehér Cuvée 2013
    (Sauvignon Blanc-Olaszrizling-Rajnai Rizling-Ottonel Muskotály-Sárgamuskotály)
  • Rozé 2013
    (Cabernet Sauvignon-Merlot-Kadarka-Zweigelt)
  • Vörös Cuvée 2012
    (Merlot – Kékfrankos – Kadarka – Pinot noir – Zweigelt – Cabernet sauvignon – Alibernet)
  • Kadarka 2012
  • Cabernet franc 2012
  • Kékfrankos Reserve 2011
  • Bikavér Reserve 2009
  • Regnum Cuvée 2007
A belépő 1500 Ft, amelyből 500 Ft levásárolható. A belépődíj tartalmazza a borkóstoláshoz felszolgált szokásos falatkákat, illetve a tombolát. A szervezők tudatában vannak a „sok ember kis helyen is elfér” közmondásnak azonban minden kedves jelentkezőt arra kérnek, hogy az üzlet véges befogadóképességének köszönhetően részvételi szándékukat minél előbb jelezzék az érkezők létszámának megjelölésével e-mailben!
Jelentkezés: http://www.borhalo.com/liget oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Csizmadia Miklós, üzletvezető
Telefon: +36 30 219-39-39
E-mail: liget@borhalo.com
Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 15. (A Thököly úti CBA és a Garay téri piac között a Schola Europa Akadémiával szemben)