Szent Márton nap Szekszárdon, november 15-16.

Szekszárd -  Állítsd meg az időt, érezd a környék illatát, fedezd fel a színeket, hallgasd a természet hangjait, majd ízleld meg a Magyarország jellegzetes borait és élvezd a magyar gasztronómia kiválóságait!
Barátkozz össze a szekszárdi "kékfrakkossal", less be a hordók belsejébe, és ünnepeld velünk a Szent Márton napot a Takler Borbirtokon, következő túránkon, november 15-16-án. Decemberben térj be velünk "Vylyanékhoz" egy pohár Kakasra vagy Pillangóra. Töltsd velünk az első adventi hétvégét Mádon, az egyik legnagyobb borászegyéniség Szepsy István társaságában. Ha kevesebb időd van, akkor menekülj el velünk néhány órára a városból, kóstolj habzó és nem habzóborokat Etyeken és a Balaton környékén.
Cégünk a Wine a'More Utazási Iroda, regisztrált utazási irodaként új szereplő a borturizmus piacán. Sokéves borszakmai és idegenforgalmi tapasztalatunkkal, helyismeretünk és személyes kapcsolataink révén, WSET és idegenvezetői diplomáinkkal a zsebünkben lépésről lépésre mutatjuk be Magyarország borvidékeinek múltját és jelenét. Egy-és többnapos kis csoportos túrákat szervezünk, Wine a’ More bortúra vezető társaságában. Programjainkat angol és természetesen magyar nyelven hirdetjük meg.
Szeretettel várjuk a bor iránt lelkesedő amatőröket és szerény profikat.
Szent Márton nap Szekszárdon, 2014. november 15-16
Takler, Vida, Tűzkő birtoklátogatással és borkóstolással
Részvételi díj: 65.000,- Ft / fő,
mely tartalmazza: 1 éjszakai szállást reggelivel, liba-borvacsorát Takleréknál, Tűzkő, Vida borkóstolókat, 2 ebédet, kádárüzem látogatást, utazási költségeket Budapesttől-Budapestig.
További részletek itt
Szent Márton nap Szekszárdon, november 15-16.
Tokaj nagymesterei, 2014. november 29-30.
Árvay és Holdvölgy borkóstolókkal, Szepsy István által vezett dűlőtúrával és borvacsorával a Gusteau Kulináris Élményműhelyben.
Részvételi díj: 70.000,- Ft / fő, mely tartalmazza: 1 éjszakai szállást reggelivel, borkóstolót az Árvay családnál, dűlőtúrát és borvacsorát a Gusteau Kulináris Élményműhelyben Szepsy István vezetésével, pincelátogatást és kóstolást a Holdvölgy pincéjében, helytörténeti sétát Mádon, két ebédet, utazási költségeket Budapesttől-Budapestig.
További részletek: itt
Érdeklődés és jelentkezés: Wine a'More Utazási Iroda; +06-30-2052840; wineamore@wineamore.hu
Szent Márton nap Szekszárdon, november 15-16.