Tokaj Nagymesterei, november 29-30.

Tokaj - Barangoljon két napot Magyarország leghíresebb borvidékén, Tokajban, és ünnepelje Advent első hétvégéjét Tokaj nagymestereivel az Árvay családdal és Szepsy Istvánnal.
Vegyen részt egy izgalmas kőzettan-órán az Árvay családnál, fedezze fel a citrus, a sárgabarack és a birs aromáit a késői szüretelésű borokban, az aszalt gyümölcsöket és a mézet az aszúkban. Kóstolja meg a legfinomabb dűlőszelektált száraz furmintokat és a nektárhoz hasonló tokaji aszút. Sétáljon a híres mádi dűlőkben Szepsy Istvánnal, Tokaj legismertebb borászával, aki hihetetlen energiával és odaadással működik közre a tokaji bor világhírre emelésében. Munkájának eredményességét számos nemzetközi díj, köztük a 2013-ban elnyert "Les Seigneurs de Vin" kitüntetés is bizonyítja. Szepsy István kedves, barátságos egyénisége, hihetetlen tudása, a belőle áradó Tokaj-szeretet mindenkit magával ragad. Élvezze az ínyenc falatokat Szepsy István borvacsoráján, a Gusteau Kulináris Élményműhelyben.
Tokaj Nagymesterei, november 29-30.
Árvay és Holdvölgy borkóstolókkal, Szepsy István által vezett dúlőtúrával és borvacsorával a Gusteau Kulináris Élményműhelyben.
Részvételi díj: 70.000,- Ft / fő,
mely tartalmazza: 1 éjszakai szállást reggelivel, borkóstolót az Árvay családnál, dűlőtúrát és borvacsorát a Gusteau Kulináris Élményműhelyben Szepsy István vezetésével, pincelárogatást és kóstolást a Holdvölgy pincéjében, helytőrténeti sétát Mádon, két ebédet, utazási költségeket Budapesttől-Budapestig. További részletek itt.
Tokaj Nagymesterei, november 29-30.