Ez volt a hét: elismerés a Kistücsöknek, felmérjük a borfogyasztási szokásokat

Borászportál
2011. szeptember 23., 22:57


Elismerést kapott a köztársasági elnöktől a borkultúra hagyományait ápoló Kistücsök étterem. Nagyszabású vállalkozásba kezdett a portálunk, felmérést készít a magyarok borfogyasztási szokásairól. A jelöléssel újra elindult az Év Fiatal Magyar Borásza választás. Kiosztották a Pécsi Tudományegyetem Bora címet. Újra összeszedtük nektek a hét boros híreit. Ja, és megtaláltok minket Etyeken, ahol óránként borokat sorsolunk ma és holnap.
Ez volt a hét: elismerés a Kistücsöknek, felmérjük a borfogyasztási szokásokat
 
A Köztársaság elnökének díszoklevele éremmel elismerést kapta két évtizedes, a helyi gasztronómia és borkultúra hagyományait ápoló kiemelkedő színvonalú tevékenységéért Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa.
Nagyszabású vállalkozásba kezdett magazinunk. A Borászportál, Magyarország egyik leglátogatottabb boros weboldalaként arra vállalkozott, hogy széles körű felmérést készít a magyar borfogyasztók szokásairól, a legkedveltebb borvidékekről és borfajtákról.
Immáron harmadik alakalommal rendezik meg az Év Fiatal Magyar Borásza szavazást. Ez az egyetlen olyan díj, amit a fogyasztók ítélnek oda annak a borásznak, aki az internetes szavazáson a legtöbb szavazatot kapja. Az idei voksolás előtt ismét a közönség állítja össze a borászok listáját, majd egy zsűri, amelynek tagja a Borászportál ügyvezetője is, dönti el, hogy ki kerülhet fel a listára.
 
Megvan a(z egyik) kedvenc csirkés receptünk. Spenótos töltelék, csodás kivitel, de persze most a filézés a lényeg. Jacques Pépin, francia séf bemutatja a tutit.
Mindenkinek jó, borokban gazdag hétvégét kívánunk! Egy hét múlva újra heti összefoglaló, de addig is olvassátok cikkeinket, nézzétek meg a videóinkat és lájkoljatok minket a Facebook-on!