Fröccs

Így állnak Légli Géza borai

Május 02. 06:49
Szuper hangulató bemutatón vett részt a Zwacknál Ripka Gergely, aki - ahogy az lenni szokott - megírta tapasztalatait a Táncoló Medvére. A kóstolón előkerült a 2012-es Chardonnay Pezsgő, a 2013-as Matacs Chardonnay, ugyanabból az évjáratból a Rekesz Sauvignon blanc és a Jánoshegyi Rajnai rizling, a 2012-es Vitéz Cabernet és a merlot, valamint a Kislak 2011 is.

Ezektől az ételektől gyönyörű lesz az arcbőröd

Május 01. 20:55
A bőr öregedése sajnos visszafordíthatatlan folyamat, és nem létezik semmilyen mágikus eljárás, de a fiatalos arcből elérése érdekében változtassunk étrendünkön és próbáljuk meg egészségesebben élni - olvasható az Egészségtükör oldalán. A magazin 7 olyan élelmiszert gyűjtött össze, amelyek tápanyag-összetételének köszönhetően segíthetnek megőrizni a bőr fiatalságát, rugalmasságát.

Fogyj mágikus banán diétával!

Május 01. 18:17
Ha egy étkezést ezzel az itallal váltasz ki, garantáltan lefogysz - ígéri a Kiskegyed.hu, amely a speciális banánturmixot javasol a fogyni vágyóknak. Persze hozzáteszik: annak érdekében, hogy a zsírégetés beinduljon, szükség van egy kiegyensúlyozott étrendre és természetesen mozgásra.

Itt van minden, amit Bordeaux-ról tudni akartál!

Május 01. 15:23
Bordeaux kétség kívül a világ egyik legnagyobb presztízzsel és ismertséggel rendelkező borvidéke. Ki ne hallott volna már a borok kapcsán Bordeaux-ról? Még kóstolnia sem kellett vagy olvasni róla, számtalan filmben kerül elő egy palack érlelt vörösbor a régióból, amely a luxust, az értéket vagy akár a kifinomult ízlést hivatott bemutatni.
 
A Metropol.hu remekül összefoglalja, amit a borvidékről tudni kell.

Németországban jó évjárat volt 2014

Május 01. 11:53
2014 kifejezetten jó évjárat volt a német borászatok számára. A német pincék elitjét tömörítő VDP mainzi évjáratbemutatóján jártunk, hogy kikeressük a legjobbak legjobbjait 172 pincészet több mint 1000 borából - olvasható a Mandineren. A posztban szó esik néhány német pezsgőről és bioborokról is.

Itt a grillszezon! Íme néhány tipp!

Május 01. 08:29
Hogyan tisztítsd le az egész télen használaton kívül álló grillezőt? A csipesz vagy a húsvilla jobb? Mi a teendő sütés után? Itt van néhány hasznos javaslat.

Ilyen egyszerű füstölt gomolyát készíteni házilag

április 30. 19:53
Csodálatos dolog átélni ahogy sajttá alakítjuk a tejet, látni ahogy fejlődik a kezeink alatt, és ha kész örömmel beleharapni - írja a Citromdisznó blog. Nos, ebben van nekünk is némi tapasztalatunk, és valóban remek élmény! Nem hiába, tényleg lehet abban valami, hogy „boldogok a sajtkészítők”. Ők így készítettek házi füstölt gomolyát.