Made in Sopron Bor és Gasztronómiai Kóstoló Budapesten, március 13.

Budapest - 2014. március 13-án csütörtökön este a Soproni Borút Egyesület, a Nyugat-Dunántúli Borászati és Borturisztikai Klaszter, a soproni Kulturális és Örökségturisztikai Klaszter valamint a Bormarketing Műhely Nonprofit Kft. közös szervezésében ismét megrendezésre kerül a „Made in Sopron” című rendezvény a Műcsarnokban.
A rendezvény a soproni borászok, kézműves helyi termelők és turisztikai szervezetek közös összefogásaként valósul meg, hogy bemutassák a Soproni borvidék legnemesebb borait, a Fertő-táj, mint Világörökség értékeit és a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén készült egyéb kiváló helyi terméket, vagyis mindazt a csodálatos varázsvilágot, amit a „Különc borvidék” jelent.

Szeretne szakmai szemmel belekóstolni a Különc borvidékbe? Legyen vendégünk 19:00-tól a Borkollégium Workshopján, ahol Mészáros Gabriella értő tolmácsolásában merülhetnek el a Soproni borvidék ismert és kevésbé ismert tételeibe. A workshopra előzetes regisztráció szükséges: bocskei@soproniborvidek.hu

Jegyár: 1900,- HUF, a belépő a helyszínen vásárolható.

És akik legkiválóbb borait kóstolhatják:

  • Vincellér
  • Winelife Borászat
  • Luka Pincészet
  • Jandl Borászat
  • Iváncsics Pincészet
  • Kocsis Borászat
  • Roll Pincészet
  • Sterlik Pince
  • Pfneiszl Bio Birtok
  • Gangl Borászat
  • Taschner Bor és Pezsgőház
  • Fényes Pincészet
  • Töltl Pincészet
  • Lővér Pince

A borászatok mellett az alábbi kiváló helyi termékek varázslatos ízeibe kóstolhatnak bele a látogatók:

  • Fertő-Hanság Nemzeti Park bivaly és szürkemarha termékei
  • Márk Attiláné zöld dió termékei (lekvár, befőtt, pesto és egyéb finomságok)
  • Horváth Antal méhész

Információs és tájékoztató standdal lesz jelen a rendezvényen:

  • Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft.
  • Kulturális és Örökségturisztikai Klaszter
  • VOLT Fesztivál

A rendezvény Facebook oldala itt található.