Fröccs

Mit csinál a champagne a Szürke ötven árnyalatában?

Február 13. 19:14
„A férfi akkor vonzó, ha veszélyes – az alaptétel ugye nemcsak a vámpírokra és fenyítő fetisisztákra, de Bondra is igaz. Mégpedig egy ilyen férfi valamiért a Bollinger-t választja. Mert tudja jól, hogy a csábítás sikerképletéből a champagne kihagyhatatlan. Óriási márkát nem választhat, mert akkor nem mutatná vele szofisztikáltságát.” A kérdést természetesen a Poppmood járta körbe

Amikor az érett gyümölcs leve csorog a szánk széléről

Február 13. 16:21
Egy igen zamatos némi maradékcukorral megtámogatott furmintot kóstoltunk Hegyaljáról, a Zombory Pincétől. Kortyolni belőle olyan, mint amikor egy érett körtébe harapunk, s még az sem érdekel minket, hogy közben csurog ki a szánkból a gyümölcs zamatos leve - írja a Metropol.hu

Vicces és komoly tippek a kézművességről

Február 13. 13:08
Ripka Gergely és Alkonyi Kristóf, ahol jártak feltették a nagy kérdést: Mi a kézműves? Kíváncsiak voltak, ki mit gondol róla, tudja-e mit takar a kifejezés, van e pontos meghatározás rá? Készítsed a rekeszizmaidat, mert néhány válasz megmozgatja.

Nézd meg a Szent Tamás napos oldalát!

Február 13. 10:24
Végre megérkezett a napsütés! A téli, szürke idő után ez óriási ajándék nekünk. A Szent Tamás Pincészet már posztolta is, hogy a híres mádi dűlőben hogyan sütkéreznek a tőkék.

Tudtad, hogy már több, mint ezer éve eszünk pizzát?

Február 12. 15:42
Ki gondolta volna, hogy már több, mint ezer éves múltra tekint vissza a pizza? Egy olasz gasztrotörténész nemrég talált egy 997-es dokumentumot, amelyben a pizza szót emlegetik. Megdöbbenésre Giuseppe Nocca nem Nápoly, hanem Lazio és Campania környékén található kis városba, Gaetaban fedezte fel az írásos emléket - írja a hvg,hu.
Azóta a világon egyik legelterjedtebb ételek közé tartozik, amit egyértelműen Olaszországhoz köthetünk. Mit ér egy olasz út egy tökéletes pizza nélkül?