VinCE Budapest 2013

Március 8-10 között újra VinCE Budapest, Közép Európa egyik legfantasztikusabb boros rendezvénye, ahol 160 kiállító állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait. A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen.
A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.
VinCE Budapest 2013


A rendezvény helyszíne a Corinthia Hotel Budapest lesz (1073 Budapest, Erzsébet körút 43–49.). Budapest szívében, az Erzsébet körúton elhelyezkedő gyönyörű ötcsillagos szálloda pompájával hozzájárul a rendezvény sikeréhez és egyúttal méltó a legszebb borokhoz, a legnagyszerűbb előadókhoz. És nem utolsó sorban: a szálloda óriási rendezvénykomplexuma a legkorszerűbb technikával alkalmas egy nemzetközi rendezvény lebonyolításához.

A rendezvényen megjelenő pincészetekről itt, az egyéb standokról itt, a kurzusokról ezen a linken, a kurzusok borairól pedig itt lehet tájékozódni.

Jegyvásárláshoz kattints ide!

További információk a rendezvény honlapján, a www.vincebudapest.hu-n találhatóak.