Nem sajt, nem libamáj, nem diós bejgli: mi mindenhez jó a tokaji aszúUnod már, hogy mindig libamájat, sajtot vagy diós süteményt kell készítened az ünnepi asztalra a tokaji aszú mellé? Ennek most vége. Megmutatjuk neked, hogy a világ egyik legcsodálatosabb bora azért (is) olyan csodálatos, mert rendkívül sokoldalúan használható a gasztronómiában. Következzen 3 recept, amiről álmaidban nem gondoltad volna, hogy működik vele.
Megkóstoltuk a 2020-as Magyar Borok Bálja menüjét, lenne egy kérésünkWellington, lazac-pisztráng, kacsa, padlizsán, törökmogyoró, gyoza és hozzá a különleges gonddal párosított tételek a magyar borok legjavából. Itt szokott jönni a de...
A budapesti szoba, ahol Jane Fonda, a nepáli király, Kirk Duglas és Sir Andrew Lloyd Webber is megfordultIdén kilencedik alkalommal várja a vendégeket Budapest legnagyobb és legkülönlegesebb Márton-napi fesztiválja a Danubius Hotel Gellértbe. Sörfesztivál, borfesztivál, gasztrofesztivál, koncertek négy napba sürítve.
Mautner Zsófi: Egy lista mindig az adott időszaknak a lenyomataA gasztroblogger, szakácskönyvszerző vall a magyar gasztroforradalomról, az ő szerepéről, valamint a tokaji aszú és a körömpörkölt „különös házasságáról”. Részletek következnek a Winelovers 100 magazinban megjelenő interjúból.
5 dolog, amiért soha nem volt még jobb a rozé és a fehérborA Hilltop, Magyarország egyik legnépszerűbb borászata összeszedte, miért nincs jobb alkalom fehérborok és rozék fogyasztására, mint éppen most.
Különleges borvacsora két ritka kinccselAz Araz étterem májusi borduett vacsorájának főszereplői Kúcs Gyula Pincészete és a Kékhegy Pince. Nem hallottál még róluk? Itt az ideje megismerkedned velük.
Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?Bár idén a sör a kiemelt ital, rengeteg megismételhetetlen élményben lesz részük a borimádóknak is a május 16-19. zajló Gourmet Fesztiválon – állítja Nemes Richárd főszervező. Egy hasznos tanáccsal is szolgált a látogatóknak.
Michelin-csillagot kaptak a magyar borok2019. március 27-én a világ legnagyobb gasztronómiai elismeréseként megkapta első Michelin-csillagát a Hlatky-Schlichter Hubert tulajdonos és Veres István séf vezette Babel Budapest.
Ne lepődj meg, ha kenyérfagylalttal és paprika sci-fivel találkozol a Gourmet Fesztiválon A május 16-19. között a Millenárison megrendezésre kerülő 9. OTP Gourmet Fesztiválon a sztárséfek a paprika és a sercli kreációikkal fogják lenyűgözni a látogatókat, akik megismerkedhetnek Oroszország és Korea konyhájával is.