A forraltboron innen és túl: almáspite-sangriaMár a „sima” forralt bornak is ezer arca van, hiszen készítésekor abszolút érvényesül az „ahány ház, annyi szokás” elve. Sorozatunkban megnézzük, milyen melegítő italokban jelenhet még meg a bor, akár fő-, akár mellékszereplőként.
A forralt boron innen és túl: tejszínhabos-whiskys borkoktélMár a „sima” forralt bornak is ezer arca van, hiszen készítésekor abszolút érvényesül az „ahány ház, annyi szokás” elve. Sorozatunkban megnézzük, milyen téli italokban jelenhet még meg a bor, akár fő-, akár mellékszereplőként.
A forraltboron innen és túl: Mama Juana, a dominikai fűszeres borMár a „sima” forralt bornak is ezer arca van, hiszen készítésekor abszolút érvényesül az „ahány ház, annyi szokás” elve. Sorozatunkban megnézzük, milyen téli italokban jelenhet még meg a bor, akár fő-, akár mellékszereplőként.
A forralt boron innen és túl - Smoking bishopMár a „sima” forralt bornak is ezer arca van, hiszen készítésekor abszolút érvényesül az „ahány ház, annyi szokás” elve. Sorozatunkban megnézzük, milyen téli italokban jelenhet még meg a bor, akár fő-, akár mellékszereplőként.
A forralt boron innen és túl - avagy milyen téli meleg italokban jelenhet még meg a bor?5 héten át 5 receptet ajánlunk, hogy egy kis nyarat hozzunk a télbe. 1. Vörösboros forró csokoládé
Becsomagoljuk, megisszuk, megfőzzük - Milyen borokat iszunk karácsonykor?A Hilltop online felméréséből kiderült, hogy karácsonykor minden második asztalra kerül bor, akár többféle is, ízlés és a menü szerint válogatva. Ilyenkor szívesen fogyasztunk valami különlegesebbet az ünnepi asztal mellett, sőt a borral készült fogásokba is olyat rakunk, amit meg is innánk. Az ajándékba adott bor továbbra is népszerű.
3 ünnepi vacsorához 3 hazai vörösborHa minden karácsonykor ugyanaz is a menü, új borokat azért kipróbálhatsz az egyes fogásokhoz. 3 vörösborral mutatjuk a főbb irányvonalakat az ünnepi étkek ízeinek hangsúlyozásához.
3 hazai fehérbor 3 ünnepi menühözHa minden karácsonykor ugyanaz is a menü, új borokat azért kipróbálhatsz az egyes fogásokhoz. 3 fehér- majd cikkünk második részében 3 vörösborral mutatjuk a főbb irányvonalakat az ünnepi étkek ízeinek hangsúlyozásához.
Magkeverékek boros alkalmakra - Újdonság a bor-étel párosítás terénA Mendula új termékcsaládja, az ötféle Wine Nuts magkeverék szuper finom és egészséges nassolnivaló borok mellé.