8 éve nyitott meg Etyeken a Vendégfogadó, amely hírnevet szerzett magának barátságos hangulatával, otthonos ízeivel. Az akkori fogadó megjelenésével, étlapjával is a helyi hagyományokat kívánta követni. Az év eleji névváltozás azonban az egész fogadó életében új fejezetet nyitott.
A tradíciók tisztelete megmaradt, de mellette új hagyományokat is kíván teremteni a Rókusfalvy Fogadó és mindezt a lehető legjobb minőség biztosítása mellett. Ennek érdekében a fogadót felújították, felszerelték a legmodernebb konyhatechnológiával, és ebben a konyhában alkot az ország egyik legjobb chef-je, Vidák Zoltán, aki csak kiváló alapanyagokból álmodja meg ételkölteményeit. Vidák Zoli első dolga volt, hogy megreformálja az étlapot. Az új, a korábbinál sokkal szűkebb étlap továbbra is elsősorban magyaros ízeket kínál, de egyedi izgalmas körítésekkel, újdonságokkal. Az állandó étlap mellett pedig hetente új, az éppen szezonális alapanyagokra épülő ajánlatok várják a vendégeket. A megszokott ízek mellett tehát minden héten újdonságokkal kedveskedik a Rókusfalvy Fogadó.
Teljesen megújult az étterem vendégrésze is, illetve változás az is, hogy mostantól a fogadó nem dohányzó, helyette egy szivarszobát alakítottak ki.
A fogadótól kb. 800 m-re, az Újhegyen található a Rókusfalvy Pince, innen származik az itallapon szereplő borok többsége. Érdemes ezekből is kóstolni, ami nyugodtan megtehető, hiszen itt igényelhető sofőrszolgálat, ami kedvezményesen hazaszállítja a vendégeket saját autójukkal. Tesztelje a Rókusfalvy Fogadót és Pincét hiszen Önnek készült mindez!