Adventi Pincenyitogató a Hajósi Pincefaluban

12. 10.
CímHajós-Pincefalu
6344 Hajós,
Borbíró 1
Esemény típusaBorfesztivál
ÁrIngyenes
Telefon+36 70 328 1537
Weboldal címeweboldal
E-mail címemail cím
E-mail címfacebook esemény
TérképMegjelenítés térképen
Sokadszor ünnepeljük meg fantasztikus karácsonyi hangulatban a hajósi borokat. Örülünk, hogy hamarosan itt az év vége, a meghitt karácsonyi időszak. Ezt a hangulatot, ízeket igyekszünk évek óta kerek egésszé gyúrni a boros gazdák boraival és a borokhoz tartozó ínycsiklandó falatokkal.
 
 


Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett, de azt is tudjuk, hogy milyen sajt illik leginkább a karácsonyi asztalra, vagy melyik borból készül a legfinomabb forralt bor.
 
 
 
December 10-én ismét karácsony-illatúak lesznek a Pincefalu utcái.
 
 
 
Sétálgatva azokon be-betérhetünk egy-egy présházba, amelyek ablakából kiszűrődő fények és hangok szíves vendéglátást ígérnek az arra járóknak.
 


A több mint 1200 borospince közötti tájékozódást térkép, az ablakokban világító fények segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.
 
 
 
A rendezvény ideje alatt minden pince nyitva tart és várja a látogatókat. A kötetlen pincetúra mellett van lehetőség kóstolóbérletet váltani, melynek ára tartalmaz egy kóstolópoharat, minden pincében egy bor kóstolását és ingyenes belépést a Cabernet Borturisztikai Látogatóközpont tárlatára. A kóstolóbérlet ára 5000 Ft.
 
 
 
► IDŐPONT:

2022. december 10. szombat 11 órától
 
 
► MEGKÖZELÍTÉS:

Hajós – Pincefalu, Borbíró utca (GPS: 46.3851588608649 / 19.150242805481)
 
► SZÁLLÁS:

A Pincefaluban fürdőszobával ellátott vendégszobák állnak rendelkezésre
 
► ELÉRHETŐSÉGEK:

Szállás és egyéb információ: vintegro@gmail.com