A Kávé Napja 2014 - szeptember 28.

Budapest - A kávé nemzetközi világnapja alkalmából immár harmadik alkalommal egész napos kávéparti a budapesti NU bisztróban, a Nyugati pályaudvar szomszédságában. A Kávé Napja rendezvényen délelőtt 11 és este 8 óra között várják a kávéínyenceket, a baristákat, a hivatásos és a hobby-kávémestereket.
Filteres eszközök, kapszulás gépek, otthoni kiegészítők, és persze remek kávék fedezhetők fel a partnerek standjain, a belépőjegy (750 Ft) ellenében pedig a szervezők korlátlan kávékóstolást biztosítanak. Emellett kísérőfalatokból, valamint borokból sem lesz hiány, s idén első alkalommal Én és a Kávém címmel fotó- és videóinstallációkat láthat a közönség.
Kora délután zajlik a ROK&Roll barista verseny, de lesznek vezetett kóstolók (cup tasting), latte art bemutató, s a résztvevők megismerhetik, és ki is próbálhatják a ROK Espresso gépet, amely az egyik legújabb trend a hazai piacon.
Belépőjegy: 750 Ft, cserébe korlátlan kávékóstolást biztosítanak, s a jegy megvásárlásával a hazai minőségi kávéfogyasztás ügyét támogatják.
Helyszín: NU - Bor és Bisztronómia, 1062 Budapest, Teréz körút 55-57.

Időpont: 2014. szeptember 28. 11:00 - 20:00

Facebook oldal.