Disznótor az Egri Korona Borházban, január 16-18.

Demjén - Az Egri Korona Borház igazi disznóvágással és torral várja a vendégeket janurában. Az aktív pihenéssel egybekötött hétvégén borokból sem lesz hiány, melyről az Eger melletti pincészet gondoskodik.
Program:
Január 16. / péntek
  • Érkezés az Egri Korona Borházba, 14.00 órától a szobák elfoglalása.
  • Szabad program, wellness.
  • 18.00 órától vacsora a Borház éttermében.
Január 17. / szombat
Disznóvágás: (a vendégek együttműködésével)
  • Gyülekezés reggel 7.00 órától a Borház előtt szabadtéri teraszon
  • Vendégek köszöntése: forralt bor, pálinka, tea, pogácsa.
  • 7.30 órakor a disznóvágás kezdete: kivéreztetés, pörzsölés, forrázás, tisztítás, a disznó kettéhasítása
  • Kb. 9.00 óra körül reggeli: sült vérrel és hagymás májjal kiegészítve
  • Darabolás, csontozás, töltelékkészítés, hurka és kolbász töltése
  • Ebéd kb. 13.00 órakor: orjaleves, toros káposzta, gesztenyepüré, 2 dl bor, ásványvíz
  • 17.00 órakor pincebemutatóval egybekötött borkóstoló a Borház pincészetében
  • 19.00 órakor vacsora: sült pecsenye, sült hurka és kolbász, törtburgonya, párolt káposzta, almás lepény, ásványvíz.
  • Vacsora kezdetétől élőzene.
Január 18. / vasárnap
  • 8.00 – 10.00 óráig: svédasztalos reggeli.
  • Reggeli után elutazás.
A program részvételi díja: 36.900,- Ft/ fő/ 2 éj
Egyágyas felár: 6.000,- Ft/ fő/ 2 éj
Gyerekár 2 éves korig: ingyenes
Gyerekár 2-12 év között: 18.450,- Ft/fő / 2 éj
Gyerekár 13-18 év között: 25.830,- Ft/fő/ 2 éj
A gyerekár a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén érvényes.
Az ár tartalmazza / fő: a szállást 2 éjszakára 2 ágyas szobában történő elhelyezéssel, a péntek esti vacsorát, a szombati egész napos programot a felsorolt étkezésekkel és italokkal, a vasárnapi svédasztalos reggelit, szombati napon élőzenét, a wellness részleg korlátlan használatát minden nap 08.00 órától 21.00 óráig.
Minimum létszám: 20 fő.
Honlap: itt
E-mail: rendezveny@koronaborhaz.hu
Telefonszám: 36/550-574