Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Ezek az új kedvenceink Tokajból

Ezek az új kedvenceink TokajbólA Tokaj Reneszánsz Egyesület tagborászatai idén a 13. alkalommal mutatták be boraikat sétáló kóstoló és mesterkurzusok keretén belül a fővárosi közönség számára. Nekünk ezek voltak a kedvenceink.

Kincsek a tokaji pincék mélyéről

Kincsek a tokaji pincék mélyérőlA Tokaj Nyitány második mesterkurzusa a „Kincsek a pince mélyéről” volt. Valódi különlegeségek érkeztek, kellemes hangulatú, beszélgetős kóstoló kerekedett, amelyen minden pincészet tartogatott egy kis érdekességet a borai mellé.

Világra szóló buborékok Tokajból

Világra szóló buborékok TokajbólA 2015-ös Tokaj Nyitány első mesterkurzusa a pezsgőkről szólt. A bemutatót Kalocsai László, a Tokaj Reneszánsz Egyesület elnöke nyitotta meg, aki szerint Tokaj a hazai pezsgőkészítés fellegvára lehet.

A 2011-es aszúk bemutatójával jön a Tokaj Nyitány!

A 2011-es aszúk bemutatójával jön a Tokaj Nyitány!Összesen 15 prémium tokaji borászat tart kóstolót egy igazán impozáns helyszínen, a Stefánia Palota nagy termében és szalonjaiban a 2015-ös Tokaj Nyitányon, ahol a látogatókat különleges mesterkurzusok és a 2011-es aszúbemutató várja!

Régi és új - tokaji aszúk és pezsgők az Ybl Palotában

Régi és új - tokaji aszúk és pezsgők az Ybl PalotábanJúnius közepén kiruccantunk egy kicsit a Tokaji Borvidékre – még ha csak képzeletben és csak az ízlelőbimbóinkat túráztatva is -, ugyanis idén ismételten megrendezésre került a Borjour és a Tokaj Reneszánsz- Tokaji Nagy Borok Egyesületének szervezésében a Tokaj Nyitány. Az eseménynek a patinás Ybl Palota adott otthont.

Tokaj Nyitány: "elmaradt" a pezsgő mesterkurzus

Tokaj Nyitány: \2014. június 20-án a Tokaj Reneszánsz Egyesület és a Borjour szervezett kóstolót az Ybl Palotába. A programban szerepelt két mesterkurzus és ezekkel egy időben sétáló kóstoló is volt. Az első kurzuson a Tokaji Pezsgőket, míg a másodikon 2010-es aszúkat kóstolhattunk. Kételkedve és némi aggállyal érkeztem a kóstolóterembe. De lássuk, hogyan is zajlottak le a mesterkurzusok.

Így lesz trendi a tokaji bor

Így lesz trendi a tokaji borHarmadik alkalommal szervezi meg a Borjour és a Tokaj Reneszánsz Egyesület közösen a Tokaj Nyitányt. A szervezők egy, a korábbiaknál lazább hangulatú rendezvénnyel próbálják a fővárosi fiatalokat is megszólítani és megszerettetni velük a borvidéket.

Ébredj Magyarország!

Ébredj Magyarország!Summarium - Tokaj Renaissance Egyesület a tokaji borokhoz méltó helyen tartotta meg idei Nyitányát, amely egyben a 2009-es aszú borok évjárat-bemutatója is volt. A Hotel Intercontinetal Ball Room része egyedülálló panorámájával bármilyen rendezvénynek méltó helyszíne, így a tokaji termelők sem jártak rosszul: borvidék nagyságához illő ötcsillagos környezet, profi szervezés. Kár, hogy ez az egész már megint csak a régi arcokat érdekelte.
Korábbi cikkek
Fröccs
március 03.
Már 65 magyar termék kapott uniós oltalmat
március 02.
Egri kutatók fejtették meg a tokaji aszú titkát
február 24.
Barackpálinkákat ellenőrzött és kóstolt a hatóság
február 21.
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
Egy magyar boros könyv a világ legjobbjai között
február 19.
Itt az első karantén sör
február 18.
Michelle Obama a Netflixen főz
február 16.
Újabb Óvatos Duhaj sört dobott piacra a Soproni

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás