Fröccs

Húsvéti sztárvendégek érkeztek a Laposa Birtokra

április 06. 10:20
Szombaton két nyuszi érkezett a Laposa Birtokra. Névötleteket várnak a pincészet facebook oldalán, de ma még élőben is megnézhetitek őket Badacsonyban.

Te leszel a mixer ma este! :)

április 05. 19:59
De vigyázz, mert egyrészt ezzel a játékkal rengeteg időt lehet elvesztegetni. A játékban szereplő mixer pedig elég válogatós. És hamar kikészül, hogyha erős italt keversz... :)
 

2006-os furmintért lelkendezik a P Advisor

április 05. 16:13
A Kerkaborum 2006-os Vörcsöki Furmintja ízben egyszerre fanyar és keserédes, az őszibarack legbelső, mag melletti részét idézi, ezt követi a birsalmasajt, a fás fűszerek, lecsengésében pedig a fahordó kesernyés, elegáns jegyei érezhetőek, kimondottan hosszan búcsúzik. Páratlanul szép bor, most a csúcsán - olvasható itt.

A csokinyúl a legnépszerűbb

április 05. 13:17
Az MTI a húsvéti szezonális édességek - értékben mért - kiskereskedelmi forgalmából a figurák és ajándékcsomagok piaci részesedéséről készített egy infografikát. Te ettél már csokinyulat? És fogsz?
 
A csokinyúl a legnépszerűbb

Vajon milyen a Sebestyén pince bisztróbora?

április 05. 12:03
Milyen egy bisztróbor egyáltalán? Nos, a Bortársaság szerint „lédús piros gyümölcsös illat, vidám meggyes, szamócás korty, hosszan száraz, finom vég” jellemzi. A Művelt Alkoholista a Sebestyén pince 2012-es Icze Cuvée-jét kóstolta. Nagyon összefoglalva: telt, napfényes, újvilágiasan modern és lekvárosan gyümölcsös. Minden más itt.

Ahol nem várták felkészületlenül az ünnepet

április 05. 09:49
Váli Péter, badacsonyi borásznál eléggé felkészültek a húsvétra sonkaügyben. Ezt a fotót posztolták a Facebookra:
 

Éljenek a szőkék!

április 04. 22:45
És a náluk lévő chardonnay. Vagy inkább sauvignon blanc? Esetleg királyleányka? Talán az utóbbi lesz a jó válasz...
 
Éljenek a szőkék!
(Via)