Kitekintés a világ és Magyarország legfontosabb borrégióira szőlőfajtákon keresztül. Fő párlat kategóriák megismerése, erősített borok stílusainak bemutatása, különböző pezsgőbor készítési eljárások.
A kurzus tematikája:
- Középfokú kóstolási ismeretek
- A világ borainak bemutatása nemzetközi szőlőfajtákon keresztül:
- Chardonnay, Pinot Noir
- Riesling, Sauvignon Blanc, Chenin Blanc
- Cabernet Sauvignon, Merlot
- Grenache, Syrah
- Erősített borok, Port, Sherry
- Spanyolország, Portugália
- Olaszország
- Pezsgők
- Párlatok
További részletek:
Időpontok:
- Március 27-30. Hétköznap
A tanfolyam reggel 9:00 órától délután 17:00 óráig tart. (1 órás ebédszünettel)
Kóstolt borok száma: 40
A magyar nyelven sikeres vizsgát tevő hallgatók cewi által kiállított oklevelet kapnak.
A WSET által kiadott nemzetközi oklevél feltétele angol nyelven tett sikeres vizsga.
ár: 80,000 Ft + áfa / előrendelési kedvezményes ár: 65,000 Ft + áfa
Megjegyzés: Elörendelési kedvezmény érvényes a tanfolyam megkezdése elött két hétig, minimum 50% befizetése mellett. Az árak nettó árak, áfa nélkül értendők.
További információk itt találhatók.