Pezsgő Világ - III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál, szept. 4-5.

Buddha-Bar Hotel Budapest - A Pezsgő Világ III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál vendégei szeptember 4-én és 5-én exkluzív környezetben, a Buddha-Bárban kóstolhatják végig a hazai palackos erjesztésű pezsgőket, könnyű proseccókat és finom cavákat, hogy aztán légies crémantokkal és champagne-nyal záruljon az este.
Pezsgő Világ - III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál, szept. 4-5.
fotó: Pezsgő Világ
Az ikonikus márkák, például a Dom Pérignon vagy a Roederer mellett bemutatkoznak majd olyan újdonságok is, mint a FIFA  Labdarúgó-világbajnokság hivatalos beszállítójának választott Taittinger ház Nocturne-je. Márkus György champagne szakértő mellett a Sieur d’Arques és az Antech márkák képviselői Franciaországból érkeznek Budapestre, hogy mesterkurzusaikon a kóstolásban és szakmai titkokban is elmélyülhessen a közönség.
A Buddha-Bar séfje e közben gourmet vacsorával készül, a rezidens DJ pedig autentikus és modern dallamokkal zárja a programot, hogy igazán kerek legyen az este.
A programokról bővebben itt olvashat.
Kiállítók
Bor és Más Kft
Francois
Heinemann Testvérek Kft
VINCENT Pezsgőpince
Törley Pezsgőpince
United Brands
Zwack
Belépő: 5000 Ft, amelyből 2500 Ft lefogyasztható
(A pezsgőkurzusok a champagne kóstolók kivételével ingyenesen látogathatók, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.)
*