Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Organikus az Öreg Király és a borai is

Organikus az Öreg Király és a borai isA Barta Pince ars poeticája már a kezdetek óta tartó természetes módon való, környezettudatos szőlőművelésen, és az ennek megfelelő borkészítési technológián alapul.

Egy utánozhatatlan élménytúra a villányi dűlők között Polgár Zoltánnal

Egy utánozhatatlan élménytúra a villányi dűlők között Polgár ZoltánnalPolgár Zoltán úgy ismeri a Villányi Borvidéket és annak a dűlőit, ahogy e vidék nagy öregjei  is csak kevesen. Egy vele közös túra örök élmény marad mindenki számára. 

Origó, stílus és közösség

Origó, stílus és közösségÚjra megrendezte Jásdi István és a Szent Donát Pincészet a kiállító kollégák együttműködésével az Olaszrizling Szerintünk rendezvényt. Az idei évben sok minden változott: véleményem szerint egy evolúciós ugrás történt az olaszrizling és kicsit a rendezvény életében is.  

Szepsy István: a szőlőmunka volt a beavatás

Szepsy István: a szőlőmunka volt a beavatásA magyar bor egyik prófétájával beszélgettem a 12. Magyar Borok Bálján. Végtelenül szerény, kedves, szeretettel teli személyiséggel és lenyűgöző tudással rendelkezik. A kezében épp egy pohár rozé pezsgő van. Véleménye szerint nagyon jó ízléssel rendelkeznek a magyar szakácsok, így hamar az ételekre, főzésre terelődött a szó.  

Íme az ország 10 legjobb nevű dűlője. Tudod hol vannak?

Íme az ország 10 legjobb nevű dűlője. Tudod hol vannak?Proletár, Hamuházi, Kendertábla, Józan - hogy csak néhányat említsünk hazánk 10 legkreatívabb elnevezésű szőlőtermő helye közül. Tudod, hogy melyik borvidékünkön keresd őket? Extra nehéz kvízünk következik, csak profiknak! 
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?
december 03.
Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell(ene) ennünk naponta?
november 25.
Több bort iszunk a koronavírus-járvány kitörése óta. De mennyivel?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás