Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Érdemes szezonális alapanyagokkal kísérletezni az újborok mellé

Érdemes szezonális alapanyagokkal kísérletezni az újborok melléFrissek, illatosak, ropogósak és mindig ők az elsők. Ezek az újborok, amelyeket minden évben nagy izgalommal kóstolnak a borkedvelők, hiszen egy apró képkockát adhatnak az az évi borok minőségéről. Az Araz Étterem borvacsoráján, november 26-án hét tételt is letesztelhettünk a 2015-ös évjáratból, amelyekhez Barka Áron, Chef de Cuisine remek fogásokat tálalt.

Kérdezz személyesen a borásztól!

Kérdezz személyesen a borásztól!Egyre kevesebb olyan rendezvény, borfesztivál van, ahol személyesen a borászok vannak jelen. De neked lehet, hogy kérdésed lenne a borral, a pincészettel, az évjárattal kapcsolatban, vagy csak egyszerűen egy boros témában kérnéd ki a szakmabeli véleményét. Erre most lehetőséged lesz, mert október 15-én a Zwack Múzeumban mindenki ott lesz, akinek a borát a poharadban forgatod.

Az elsők között kóstoltuk a világ leghíresebb újborát

Az elsők között kóstoltuk a világ leghíresebb újborátA november vadonatúj boraihoz, köztük az aznap először kóstolható idei beaujolaishoz készített ételeket a tőle megszokott minőségben az Araz Étterem csapata. Újból találtunk kedvenceket!

Ezek voltak a borfesztivál legfrissebb borai

Ezek voltak a borfesztivál legfrissebb boraiMár nem is tudom visszaidézni, hogy a megelőző évek Budaivári Borfesztiváljai közül melyik volt nagyon esős és melyik csak kicsit. Olyanra, amikor végig gyönyörű idő volt, régebbről emlékszem csak. Az idei fesztivál sem a szép idő miatt marad majd meg sokak emlékében, az égiek csak kevéssé voltak kegyesek a fesztiválozó közönséghez.

Nyakas, Dúzsi és Takler borok az első Német Gazdasági Bálon

Nyakas, Dúzsi és Takler borok az első Német Gazdasági BálonAz előétel füstölt lazac lesz fehér spárgával, a főfogásként felszolgált marhafilét tavaszi zöldségekkel körítik, a desszertek között pedig számtalan epres ínyencség kap helyet – igazi tavaszi lakomával várják a Német Gazdasági Bál vendégeit. A fogásokhoz Nyakas, Dúzsi és Takler borokat szolgálnak fel.

Jól szerepeltek a magyar borok az idei Vinitaly-n

Jól szerepeltek a magyar borok az idei Vinitaly-nBorkiállítás - A háromezer versenyző borminta közül a magyar borászok termékei hét érmet is szereztek az idei olaszországi nemzetközi borversenyen, a Vinitaly-n.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
07. 28.

Winelovers River Night

Pesti Vigadó , BudapestPesti Vigadó , Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
Fröccs
június 13.
Workshopok országszerte az ePincekönyv rendszerre való átállásról
Workshopok országszerte az ePincekönyv rendszerre való átállásról
június 02.
Érezd+ a rosét!
Érezd+ a rosét!
május 26.
Koch Csaba lett a Magyar Bor Akadémia új elnöke
Koch Csaba lett a Magyar Bor Akadémia új elnöke
május 12.
Kivételes siker állít emléket a kivételes magyar borásznak, Thummerer Vilmosnak
április 28.
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
Már jelentkezhetsz a Borkollégium őszi kurzusaira
április 25.
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
Rohály Gábortól, a magyar borkultúra megújítójától búcsúzunk
március 10.
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
Tornai borsikerek a Mundus Vini 2022 tavaszi fordulóján
Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás