Fröccs

Ne maradj le a márciusi Országos Étterem Hétről!

Február 27. 20:43
Március 16-tól 22-ig újra Országos Étterem Hét a Dining City rendezésében. A 7 napon át tartó akció keretein belül 3 fogásos menüajánlattal készülnek a csatlakozó vendéglátóhelyeken. Több mint 100 éttermi résztvevő közül választhatnak, melyek között megtalálhatóak a magyar, francia, olasz, japán, vietnámi, thai, de még a grúz konyha képviselői is.
 
Figyelem nem csak budapesti, hanem vidéki éttermek is csatlakoztak az eseménysorozathoz. Asztalfoglalás csak online érvényes a ezen az oldalon keresztül!

Itt van minden, amit eddig nem tudtál a Somlói Apátsági Pincéről!

Február 27. 18:38
A Somlói Apátsági Pince, Balogh Zoltánnal az élén, Magyarország egyik különleges borvidékén egyedi borokat készít. A kis területtel rendelkező borászat tételeire érdemes odafigyelni. Amit eddig nem tudtatok róluk, azt most megtudhatjátok ebból a Periből.

Milyen egy szekszárdi pincészet bordói küvéje 2011-ből?

Február 27. 14:30
A szekszárdi Szeleshát Szőlőbirtok 2011-es Szeleshát házasításáról így ír a Táncoló Medve: "Úgy emlékszem, a három bordói fajta adja egyenlő arányban a házasítást. Cabernet-s, paprikás illat, finom fűszeresség jellemzi. Melegebb íz, kávés-kesernyés lecsengéssel, erőteljes tanninokkal."
 
 

Reggeli kép a Szent György-hegyről

Február 27. 12:19
A Bencze Pince pinot noir ültetvénye a ködbe veszett ma reggel. Már nem sokáig lesz ilyen cudar idő, vasárnap érkezik a tavasz!

Ez kell az esti filmnézés mellé!

Február 26. 21:07
Az esti film mellé kell egy kis rágcsa. Aki a popcorn megszállotja az imádni fogja a Nosalty receptjeit. A mikrós változat helyett készítsed magad és ízesítsed, ahogy kedved tartja, sóval, chilivel, fokhagymával.