Fröccs

Tavasszal is jön az Országos Étterem Hét!

Február 08. 18:03
Idén tavasszal folytatódik az Országos Étterem Hét rendezvénysorozat. A rendezvényre előzetesen február 25-től lehet on-line asztalt foglalniuk az érdeklődőknek a www.etteremhet.hu weboldalon. 
 
Az Étterem Héten idén tavasszal is rendkívül barátságos áron, 3.300.− forinttól kínálják a háromfogásos ebéd- és vacsoramenüiket a résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermek országszerte, március 16. és 22. között. 

Bemutatkozik: Szedmák Pince

Február 08. 16:15
A Táncoló Medve a tarcali pincesoron csavargott, ahol a Szedmák Pince borait kóstolták. „A négy hektáros birtok 1988-tól készít saját szőlőből saját bort. Száraz boroknál soha nem használtak fahordót és egészen jó nevű dűlőkből készítik boraikat (zömmel Sajgó és Deák), szinte mindig külön szelektálva a termőhelyek borait. Élesztőket sem használnak.”

Itt a Balaton 10 legjobb bora

Február 08. 10:54
Ismétlés a tudás atyja. A Welovebalaton.hu a Népszabadság Top 100 kiadványából kiböngészte a régió legjobbjait. Villa Tolnay, IKON, Pántlika, Szent Donát borok a legjobbak között!

Wellnesseznek a madarak Villányban

Február 08. 06:48
Legalábbis elég jó dolguk van a Vylyan Pincészet Facebookra kitett fotója szerint...
 

Kóstoltál már délvidéki bort?

Február 07. 20:48
Régen hazánk területéhez tartozó Délvidéken magas minőségű szőlőművelés folyik több pincészetnél is. Magyarországon még Maurer Oszkár révén került újra a köztudatba a vidék. Azonban érdemes felkeresni további termelőket is. A Borrajongó blogján egy egész sor délvidéki borral megismerkedhetnek.
 

Mitől fekete ez a hamburgerzsemle?

Február 07. 18:17
Mielőtt azt hinnék, hogy ezt a zsemlét elrontották, azt kell mondjuk nem. Szándékosan készítették feketére a bucit. Egy különlegességgel rukkolt elő a Don Pepe, ami elsőre meghökkentő lehet, de a fastfoodcentral.blog.hu-n elolvashatják, hogy milyenre értékelék az új hamburgert.