Nyitott pincék

 

Tisztelt Pincetulajdonos, tisztelt Partnerünk!

Tizenkilenc évvel ezelőtt indult el a Pünkösdi Nyitott Pincék rendezvénye, s ez a mára már széles körben kedveltté és hagyománnyá vált esemény idén is folytatódik.

Pünkösd idején, 2014. június 7 és 9. között, ismét megszervezzük a NYITOTT PINCE NAPOK-at!

Idén jelentős változás lesz, hogy a szervezésbe új partnerek kapcsolódnak be: a Borászportál és a Vinoport online bormagazinok, valamint a Winelovers prémium boros rendezvények közössége, akiken keresztül azt reméljük, hogy a bort kedvelők tízezreihez tudjuk eljuttatni a rendezvény hírét és a nyitott pincék üzeneteit. Örülnénk, ha Önök is részesei lennének a rendezvényünknek!


A részvételhez azt kell vállalniuk, hogy

  • a rendezvény három napjából legalább kettő napon 10-19 óra között nyitva tartanak és fogadják a látogatókat (a nyitva tartási idő a megadottnál hosszabb is lehet).
  • a Nyitott Pince Napokon kedvezményes áron kóstoltatják és árusítják a boraikat a nyitva tartási időben 
  • a vendégeket lehetőség szerint a pince borásza, de mindenképpen borhoz értő személyzet fogadja.


A mellékelt jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatnak a rendezvényre, melynek marketing költség hozzájárulása: 10.000 Ft + Áfa. A szervezési díjról – a jelentkezést követően - számlát küldünk. Kérjük, hogy a jelentkezési lapot olvashatóan töltsék ki, különösen akkor, ha a költségviselő neve, vagy címe és a pince adatai eltérnek. Nagyon fontos a közvetlen kapcsolattartásra alkalmas e-mail cím és a mobil elérhetőség pontos megadása. Javasoljuk a GPS koordináták feltüntetését is, főként a nehezebben megtalálható pincéknél.

A rendezvény sikere és az Önök látogatottsága nagymértékben azon múlik, hogy milyen vonzó ajánlatot tudnak kínálni a reménybeli bortúrázóknak. Számunkra is ezek az információk jelentik a kommunikáció alapanyagát, amelyből igyekszünk a legvonzóbb ajánlatokat kialakítani.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján bizton állíthatjuk, hogy vonzóbbak azok a helyek

  • ahol kis távolságon belül több pince is felkereshető (tehát érdemes másokkal is szövetkezni),
  • ahol speciális élményprogramot is kínálnak (sütés, fűzés, kézműves foglalkozás,helyi folklór bemutató, zene, stb.)
  • ahol valamilyen vetélkedésre is mód nyílik ( bortotó, lopózási, hordógurítási verseny, stb.).


Javasoljuk, hogy éljenek a pincéjüknek egyedi ízt adó program lehetőségével és szövetkezzenek a pincesoron, településen más pincészetekkel is.

A jelentkezési lapot e-mailben, levélben, vagy faxon kérjük elküldeni a Bacchus Arts Stúdió címére. A beérkező jelentkezőket folyamatosan bevonjuk az online kommunikációs tevékenységünkbe. A közös sikerünknek az lehet az alapja, ha minél több és színesebb információt tudunk Önökről az olvasóinkkal megosztanunk. Minél előbb jelentkeznek, annál előbb tudjuk elkezdeni a közös munkát!

Jelentkezési lapot itt tudja letölteni


További információkkal szívesen állunk rendelkezésre:

Bacchus Arts Stúdió
2011 Budakalász, Liget u. 39.
Tel/fax: +36 26 341 972
Mobil: +36 30 954 9147
E-mail: nyitottpince@gmail.com vagy bacchus.studio@gmail.com


Várjuk jelentkezésüket!