Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Nagy boros illat- és ízszótár: gyümölcsök a borban – 2. rész

Nagy boros illat- és ízszótár: gyümölcsök a borban – 2. részSorozatunkban segítünk neked megérteni a kóstolójegyzetekben és a boroscímkék hátoldalán megjelenő, gyakran szinte költői képekkel „operáló” borleírásokat. A második részben folytatjuk a jellemzéseknél használt megannyi gyümölcs bemutatását és „boros lelőhelyeinek” ismertetését.

Felejthetetlen karácsonyi menük #6: vegetáriánus fasírt és vörösbor!

Felejthetetlen karácsonyi menük #6: vegetáriánus fasírt és vörösbor!Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Első hallásra meghökkentő lehet a vegetáriánus fasírt és a vörösbor párosa, de hidd el, ezzel tényleg mindenkit le fogsz venni a lábáról!

Tarcali furmintból készült Márton János új szőlőpálinkája

 Tarcali furmintból készült Márton János új szőlőpálinkájaTöbb mint tíz éve, hogy a Márton és Lányai berobbant a hazai pálinkapiacra az Irsai Olivérrel, amely akkor az első kereskedelmi szőlőpálinka volt.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
04. 22.

Ízelítő kurzus extra

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
05. 07.

A világ vörösborai 3.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
12. 29.

Pezsgő és Aszú

InterContinental Budapest, BudapestInterContinental Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
09. 18.

Winelovers 100 Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
04. 13. - 05. 18.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
04. 30.

Olaszország - mesterkurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
07. 03.

Buborék Világ

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
06. 04. - 06. 06.

WSET középfok - Párlat tanfolyam

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
EgyébEgyéb
06. 24.

Ízelítő kurzus extra

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BorkóstolóBorkóstoló
04. 24.

Bevezetés a borkóstolásba – Online kurzus, 8 tételes BORSORRAL

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
Fröccs
április 17.
Formára, dizájnra egyaránt példa nélküli borcsomagolás került forgalomba - FOTÓ
április 14.
40 millió forintot fizetettek egy borászat meglátogatásáért
április 12.
Unicumot ötvözték a kávéval, ez lett belőle...
április 08.
3,5 millió liter a kocsmákból visszamaradt sörnek találtak új helyet
április 06.
Magyar aranyérem a Chardonnay-világbajnokságon
március 31.
Egy tanulmány szerint 2035-re leszokunk a húsról
március 29.
Vedeld be, mint Beckham!

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás