Szekszárdi borászokkal csekkolt be a karácsony
Két szekszárdi borász segítségével köszönt el 2016-tól Budapest kedvenc Borduett-sorozata az Araz Étteremben. Vesztergombi Csaba és Bősz Adrián boraikkal megadták az ünnepek alaphangját.
Summarium - "Szekszárdról valamiért az jut az eszembe, hogy úgy tudta megőrizni évszázados múltját, hogy azt tudatosan beleépítette a jelenébe. Ennél a borvidéknél nem érzem azt, hogy csak és kizárólag a régmúlt időkből próbál erényt kovácsolni, hanem igenis a jelenben él, fogékony a fogyasztói trendek változására, nem hiszi azt, hogy tévedhetetlen…"
Summarium - Az Erkel utcában lévő Ribs of Budapest étterem pincehelyiségében került megrendezésre 2013. április végén a Jó Arcok Jó Borok első sajtótájékoztatója, ahol a jó arcok/borászok bemutatták (új vagy legalább is frissen lepalackozott) tételeiket. Az életre keltett formáció mögött 6 borász, illetve 5 borászat található. Név szerint: Bodri István, Bodri Orsolya, illetve Bősz Adrián a szekszárdi borvidék képviseletében, Lisicza Sándor a pécsi borvidékről, Radics Barna tokaji/somlói borvidékről és Wunderlich Lojzi pedig Villányból.