Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Egy GRANDiózus kóstoló margójára

Egy GRANDiózus kóstoló margójáraA Corinthiába szervezett első Winelovers Grand a helyszínválasztás és a felhozatal alapján is fényesnek ígérkezett, ám avatott borrajongóként kissé kételkedtem abban, hogy a hasonló programok sorában az újdonság erejével fog hatni rám. Aztán jött a meglepetés!

Minden napra egy vörösbor: Fekete Borpince, Cabernet Sauvignon 2003

Minden napra egy vörösbor: Fekete Borpince, Cabernet Sauvignon 2003Hazánkban a vörösborok népszerűsége továbbra is megelőzi a fehérborokét és a rozékét is. A bordeaux-i szőlőfajták és a bordói stílusú magyar vörösborok pedig továbbra is a legkedveltebbek közé tartoznak, ezért közülük több tétel is bemutatkozik a Bordói November Nagykóstoló Csúcsbor Termében. Figyeld napi ajánlónkat!

Ezért szeretjük a cabernet-ket

Ezért szeretjük a cabernet-ketA Nemzetközi Rozé Világnap után ismét itt az ideje, hogy ünnepeljünk, ugyanis augusztus 31-én elérkezik az International Cabernet Day. E jeles alkalom kapcsán olyan érveken keresztül mutatjuk be nektek ezt a szőlőfajtát, amelyek alátámasztják azt a tényt, hogy bizony nem lehet nem szeretni a cabernet-t; legyen az sauvignon vagy franc.

Mitől lesz egy vörösbor nagy és testes?

Mitől lesz egy vörösbor nagy és testes?Megtelt! tábla mellett zajlott a Borkollégium nyolcrészes ismeretterjesztő kóstolósorozatának újabb estéje. Talán ez nem is véletlen, hiszen még mindig igazi kedvenc a testes vörösborok témája, világa. A téma iránti érdeklődést biztosan növelte a bemutatást segítő pazar borsor is.

Öt bor Malatinszky Csaba karácsonyi asztaláról

Öt bor Malatinszky Csaba karácsonyi asztalárólAz idén hivatalosan is legjobb magyarországi organikus borászatnak választott Malatinszky Kúria nem mindennapi ajándékokkal készül az ünnepi időszakra. Malatinszky Csaba ezúttal konkrét bor-étel párosításokat és tippeket ad. 
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
Fröccs
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?
december 03.
Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell(ene) ennünk naponta?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás