Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

9 hétköznapi tárgy, amivel ki tudod nyitni az üveget, ha nincs dugóhúzó

9 hétköznapi tárgy, amivel ki tudod nyitni az üveget, ha nincs dugóhúzóPéntek este van, egész héten erre a társasozós/kiülős/beszélgetős/filmezős estére spájzoltátok a barátokkal az egyik legjobb borotokat. A poharak már az asztalon, megindult a nyálelválasztás...és a dugóhúzó sehol...Mit lehet ilyenkor tenni? Az alábbi 9 tárgy egyike tuti lesz nálatok.

Ha nem vigyázol, már a dugóhúzónál elronthatod a boros élményt

Ha nem vigyázol, már a dugóhúzónál elronthatod a boros élménytA tökéletes élményhez a jó bor önmagában kevés. Az alábbiakban számba vesszük a szükséges kiegészítőket és adunk vásárlási tanácsokat is.

10 dolog, amit inkább ne erőltess ezekben a napokban

10 dolog, amit inkább ne erőltess ezekben a napokbanKarácsonykor az önjelölt borszakértők hajlamos büszkén elővenni egy-egy szép üveg bort és előadni magukat. Te is ezt teszed? Csúnya leégés lehet ennek eredménye, ha nem tartod be az alábbiakat.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?
december 03.
Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell(ene) ennünk naponta?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás