2021 (eddig) legolvasottabb cikkei

Borászportál
2021. február 01., 08:15


Viszonylag csendesen indult a boros év, ennek ellenére számos izgalmas témát találtunk számodra már januárban is. Ha boros munkára vágysz, netán kíváncsi vagy rá, mit ér az élet dugóhúzó nélkül, mindenképpen kattints.
2021 (eddig) legolvasottabb cikkei
 
Januárban természetesen bemutattuk a 2021-es év legmenőbb italait, amik meghódítják az egész világot. Hódít majd idén a pink szín és a kólásdoboz többek között.
 
 
Az egyik személyes kedvencünk a hónapban. Egy igazán hasznos cikk, amiben bemutattunk 9 hétköznapi tárgyat, aminek segítségével ki tudod nyitni a borosüveget akkor is, ha nincs a közelben dugóhúzó. Mindegyik kinyitási módhoz ráadásul videót is mellékeltünk, hogy biztosan el tudd sajátítani a technikát.
 
 
Még mindig lehet újat mondani a koronavírusról és ez titeket még mindig érdekel. Az egyik legújabb felfedezés szerint úgy tűnik, a zöld tea, bizonyos szőlőfajták és az étcsokoládé gátolni tudja a Covid kapcsolódását az emberi sejtekhez.
 
 
Tavaly végleg bezárt a közel 230 évig működő Márványmenyasszony étterem. Története négy évszázadon nyúlt át és korhű lenyomata a budai vendéglátás fejlődésének. Ebből idéztünk fel pár izgalmas fejezetet.
 
 
Webshop marketing és e-kereskedelem munkatársat keres a Winelovers webshopja. Az álláshirdetés részleteit bemutató cikkünk már eddig is sok olvasót vonzott. Mivel nem járt le a jelentkezési határidő, még most is érdemes kattintani annak, aki szeretne borokkal foglalkozni.
 
Winelovers borok az olvasás mellé