Íme hazánk legjobb éttermei
Megjelent a Goult Millau Magyarország 2015-ös étterem- és borkalauza, benne a legjobb hazai éttermekkel.
Main Cities of Europe - Újabb budapesti étterem, a belvárosban található Borkonyha kapott Michelin-csillagot, az I. kerületi Déryné Bisztró pedig Bib Gourmand minősítést nyert el. Bécsben négy új étterem kapott Michelin-csillagot, Észak-Európában pedig már tíz vendéglátóhely is büszkélkedhet a címmel.
Kritika - "Igencsak túllihegte a dolgot a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin szerkesztője, amikor úgy gondolta, hogy ő bizony nem vacakol, és egyből Magyarország miniszterelnökéhez fordul a szegedi halászlét ért támadás miatt, 'menlevelet' vagy 'szabadságlevelet' kérve annak" - olvasható a Szeged Café (SZC)oldalán.
Étteremkalauz - Megjelent a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz 2014-es kiadása. 398 tesztelt étterem közül a legmagasabb pontszámot a Costes, az Onyx és a Zóna kapta. Huszár Krisztián konyhafőnök (és Baldaszti Péter tulajdonos) alig egy éves budai étterme fölzárkózott a hazai csúcsgasztronómiát három éve uraló két Michelin-csillagos mellé.
Csúcsgasztronómia - Ismét kiérdemelte a Michelin egycsillagos minősítését a budapesti Costes és Onyx étterem; a világ legelismertebb gasztrokalauza a múlt héten jelentette meg 2013-as európai kötetét. A Main Cities of Europe 2013 (Európa főbb városai) című kiadvány inspektorai Magyarországról Budapest éttermeit vizsgálták; a magyar fővárosból ezúttal nem nyerte el új vendéglátóhely a Michelin-csillagot - értesült a vilagevo.blog.hu.