Bodó Judit lett a Borászok Borásza 2021-ben - ÉLŐ közvetítés
Színes-szagos beszámolónkban követheted végig az eseményt, amelynek végén kiderül, ki kapja meg az egyik legrangosabb hazai boros elismerést.
Mindenki biztonsága érdekében az etyekieknek is újra kellett tervezni az idei Libadalmat az általános rendezvénytilalom és minden kapcsolódó kormányzati szabály, illetve a felelős rendezvényszervezői gondolkodás jegyében. Ha az etyekiek nem nyithatják ki a pinceajtókat a vendégek előtt, akkor arra kérik a vendégeket, hogy nyissák ki ők a laptopjaikat, az etyekiek pedig, majd odavarázsolják a Gasztrosétány hangulatát az első ONLINE LIBAFUTAM keretein belül.
Kalandos utazásra hív az etyeki Haraszthy Pincészet, ahol Haraszthy: The Story néven új termékcsaládot, bortrilógiát alkottak. A Pioneer, Sheriff és Hero névre keresztelt könnyed, friss borok címkéi a pincészet névadójának, Haraszthy Ágostonnak legendás életútját mesélik el vidám, képregényes formában.
Október 24-25-én Őszi Gasztrosétára hívnak az etyekiek. A Gasztrosétányon mindkét nap 10 órától nyitnak ki a pinceajtók és a Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat.
Szeptember 3-a óta zajlik a Hotel InterContinental Corso bárjának teraszán a Taste of bubbles fantázianévre keresztelt eseménysorozat, melynek keretében sok-sok finom bubis italt lehet kóstolni poharazva is. Mindezt egészen október 3-ig tehetik meg a pezsgők szerelmesei, érdemes tehát addig kihasználni a lehetőséget, talán az időjárás is kitart még addig.
A klasszikus Piknikre még mindig várni kell egy kicsit, de szeptember 5-6-án már kinyitnak az etyeki Gasztrosétányon a pinceajtók és a Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat.