Utazd be egy jeggyel a világot Etyektől Champagne-ig!

Borászportál
2020. szeptember 24., 08:21


A borvilág kuriózumai, dunai panoráma és impozáns helyszín. Kell-e ennél több egy átlagosnak induló csütörtökön?
Utazd be egy jeggyel a világot Etyektől Champagne-ig!
A buborékos italok szerelmesei jól tudják, hogy mitől olyan rendkívüliek ezek az italok: hogyan keletkeznek az elbűvölően selymes buborékok, mitől annyira elegáns a korty és miért olyan különlegesek az illat- és ízjegyek.
 
Ha te is a kivételek közé tartozol, akinek nem kell alkalmat keresnie ahhoz, hogy kibontson egy üveg pezsgőt, akkor van egy jó hírünk! 2020. szeptember 24-én valósággal bearanyozzuk a napodat, hiszen a Winelovers Taste of Bubbles Kóstolón ezúttal a hazai pezsgőkészítés csúcstételeit sorakoztatjuk fel. Jegyet itt tudsz vásárolni, de előtte érdemes továbbgörgetned, hogy elolvasd, mi mindent kapsz a belépődben és még biztosabb legyél abban, hogy ott akarsz lenni!
 
 
 
Amire biztosan számíthatsz
  • Több mint 25 tétel hazai pezsgő
  • Korlátlan kóstolás a készlet erejéig
  • Belépőjegyhez ajándék minden vendégnek: Laurent Perrier La Cuvée Brut (NV Champagne) (0,5 dl/fő) Freixenet Cordon Negro Brut Magnum (Cava) (0,5 dl/fő)
 
Kiállítók: Bujdosó Pincészet (Balatonboglár), Frittmann Borászat (Kunság) Garamvári Szőlőbirtok (Balatonboglár), Gróf Degenfeld Pincészet (Tokaj), Haraszthy Pincészet (Etyek-Buda), Koch Borászat (Hajós-Baja), Kreinbacher Birtok (Somló), Laposa Borbirtok (Badacsony), Paulus Borház (Mór), Rókusfalvy Birtok (Etyek-Buda), Sauska (Tokaj), Szent Donát (Balatonfürd-Csopak), Wassmann Pincészet (Villány)
Winelovers borok az olvasás mellé