Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Ettől beájulsz! Tíz gyorskaja pezsgőhöz

Ettől beájulsz! Tíz gyorskaja pezsgőhözKi mondta, hogy a pezsgő csak az olyan fényűző ételeknek áll jól, mint az osztriga, a kaviár, a homár meg a sushi? Ha ezt elolvasod, az idei szilvesztered más lesz, mint az eddigiek!

Csúcsborok és gyorsételek, te párosítanád őket?

Csúcsborok és gyorsételek, te párosítanád őket?Elég merész ötletnek tűnik, de kitalálója, Lucy Shaw állítja, hogy ezek az ételek is megérdemlik azt a pár csepp finom bort. Egy borvacsora alkalmával maga a borász mondta, hogy miért ne ihatnánk meg a legféltettebb borunkat egy hétfő este? Ugyanolyan akkor is az íze, mint vasárnap vagy ünnepekkor, ráadásul így megszépül az amúgy szürke hétköznap.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
05. 11.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 22.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 27.

Ízelítő kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
11. 20.

Bordói November Nagykóstoló

Corinthia Hotel Budapest, BudapestCorinthia Hotel Budapest, Budapest
BorfesztiválBorfesztivál
04. 23.

Élesztőhártya alatt (sous voile)

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
04. 09. - 05. 14.

Bormarketing és értékesítés: A borpiac meghatározó szereplői - Online kurzus

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
06. 04. - 06. 06.

Borkollégium középfok - Nemzetközi borismeret 1.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
05. 28. - 05. 30.

WSET középfok - WSET® Level 2 Award in Wines

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
07. 03.

Buborék Világ

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
06. 04. - 06. 06.

Borkollégium középfok - Nemzetközi borismeret 1.

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
Fröccs
április 19.
Az Oscar-gálák séfje Budapesten nyit éttermet
április 17.
Formára, dizájnra egyaránt példa nélküli borcsomagolás került forgalomba - FOTÓ
április 14.
40 millió forintot fizetettek egy borászat meglátogatásáért
április 12.
Unicumot ötvözték a kávéval, ez lett belőle...
április 08.
3,5 millió liter a kocsmákból visszamaradt sörnek találtak új helyet
április 06.
Magyar aranyérem a Chardonnay-világbajnokságon
március 31.
Egy tanulmány szerint 2035-re leszokunk a húsról

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás