Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Felejthetetlen karácsonyi menük #22: a jolly joker-mártás és bor

Felejthetetlen karácsonyi menük #22: a jolly joker-mártás és borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Sorozatunk mai részében az alapokat biztosítjuk egy tökéletes menühöz.

Felejthetetlen karácsonyi menük #6: vegetáriánus fasírt és vörösbor!

Felejthetetlen karácsonyi menük #6: vegetáriánus fasírt és vörösbor!Nyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Első hallásra meghökkentő lehet a vegetáriánus fasírt és a vörösbor párosa, de hidd el, ezzel tényleg mindenkit le fogsz venni a lábáról!

Történet a villányi kékfrankosról, ami 95 pontot kapott a világ egyik legnagyobb borversenyén

Történet a villányi kékfrankosról, ami 95 pontot kapott a világ egyik legnagyobb borversenyén2020-as szüret közelít a valaha volt legjobbhoz – állítja Maul Zsolt. Hamarosan bárki eldöntheti ennek igazságát, hiszen a villányi pincészet-tulajdonos azt is elárulta, melyiket tartja az eddigi csúcs évnek. Természetesen azt, amelyikből a fent említett, éremhalmozó kékfrankos is származik.

Minden napra egy bor: Jammertal Blue Velvet 2017

Minden napra egy bor: Jammertal Blue Velvet 2017November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Jöjjön egy bársonyos bor egyenesen Villányból!

40 bor a koronavírus karanténra - 3. rész

40 bor a koronavírus karanténra - 3. részA karantén eredeti jelentését szó szerint értelmezve négy részes ajánlónkban összesen 40 bort mutatunk be neked a járvány idejére. Közös jellemzőjük, hogy kívánságodra akár most rögtön házhot mennek. És még az is, hogy mind kiváló bor. Következzen a harmadik lista.

Hasonmások és elfajzottak II. rész: kékszőlők

Hasonmások és elfajzottak II. rész: kékszőlőkÖsszehasonlító borkóstoló – néhány kárpát-medencei fajta helye a világban. Sorozatunk második részében a világfajtákhoz hasonló kékszőlőinket kívánjuk bemutatni.    

1 nap 1 bor a karanténra (#12): Garger Kékfrankos 2015

1 nap 1 bor a karanténra (#12): Garger Kékfrankos 2015A koronavírus járvány miatti #stayathome #maradjotthon idején is vágysz egy kis borra? Semmi gond! Minden nap mutatunk neked egy kiváló tételt a Winelovers webshopból, és ismertetjük az aktuális különleges ajánlatainkat is. Ezúttal Sopron, márpedig ha Sopron, akkor kékfrankos.

1 nap 1 bor a karanténra (#5): Gedeon Kékfrankos Rosé 2019 (0,75l)

1 nap 1 bor a karanténra (#5): Gedeon Kékfrankos Rosé 2019 (0,75l)A koronavírus járvány miatti #stayathome #maradjotthon idején is vágysz egy kis borra? Semmi gond! Minden nap mutatunk neked egy kiváló tételt a Winelovers webshopból, és ismertetjük az aktuális különleges ajánlatainkat is. Jöjjön egy üdítő rozé!

1 nap 1 bor a karanténra (#2): Dúzsi Kékfrankos 2016

1 nap 1 bor a karanténra (#2): Dúzsi Kékfrankos 2016A koronavírus járvány miatti #stayathome #maradjotthon idején is vágysz egy kis borra? Semmi gond! Minden nap mutatunk neked egy kiváló tételt a Winelovers webshopból, és ismertetjük az aktuális különleges ajánlatainkat is. Ezúttal a Szekszárdi borvidék egyik legismertebb egy talán kevésbé ismert tételével ismerkedhetsz meg.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját
december 15.
Rendhagyó borverseny zajlott Miskolcon – íme az eredmények
december 12.
Gesztenyepüréket, gesztenyemasszákat teszteltek: melyik legjobb?
december 03.
Mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell(ene) ennünk naponta?
november 25.
Több bort iszunk a koronavírus-járvány kitörése óta. De mennyivel?

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás