Borászportál.huBorról mindenkinek
HírszüretBorvilágBeszámolóGasztróFröccsBornaptárBorpontokKerülőutakBorlexikon

Már nem csak a bort rakják amfórába

Már nem csak a bort rakják amfórábaAz amforás borok divatja még le sem csengett, de már itt vannak az újabb cserépedényben érlelt italok. Vajon melyik számíthat közülük hasonló sikerre?

Terra Hungarica Borszalon - Középpontban a narancs bor

Terra Hungarica Borszalon - Középpontban a narancs borSummarium - Ismét a Gerbeaud különtermeiben került megrendezésre november 17-én a Terra Hungarica Borszalon. A magyar terroir borok krémje mellett jelen voltak olasz, osztrák és szlovén kiválóságok is. A délutáni sétáló kóstoló előtt került sor egy ültetett kóstoló keretében a rendezvény kiemelt témájának számító narancs bor szemináriumra, melyen a szokásosnál is nagyobb volt az érdeklődés.
Korábbi cikkek
Kiemelt programok
01. 19. - 02. 23.

Borkollégium alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
BortanfolyamBortanfolyam
01. 30.

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

Borkollégium, BudapestBorkollégium, Budapest
GasztronómiaGasztronómia
Fröccs
január 26.
Egy Nutella mind felett? Mogyorókrémeket tesztelt a NÉBIH
január 25.
Egy legendás tokaji borász befejezte
január 21.
Megszületett az első "vakcinabor"
Megszületett az első \
január 18.
Magyar siker egy francia pezsgőversenyen
január 12.
Kávéval sokkolnak a tudósok
január 11.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a pálinka-szabadságharc
december 27.
Megválasztották az Agrárminisztérium pálinkáját

Borászportál.hu
ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemTudnivalókHírlevél feliratkozásRendezvények BoriskolaRSS RSS
A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás